senoski Kime sorsam uykusuzluk ve emzirme sayesinde 10 aldıysa 13-14 olarak vermiş. Doğru mu? Ay nolur doğru olsun😂
Sahdormommy senoski sanırım bu durum bende geçerli olmamış zamanında 😅 ben ne zaman kendim azim ettim ozaman verdim kilolarımı
Ruzgarperisi senoski evet oyle.hele birde bebegin aşırı huysuz aglak gazli bir bebekse .kemiklerin bile sayiliyor.😂 Ben zaten normalda kilolu değildim.dogumdan sonra boyle bir bebekle bir deri bir kemik kalmıştım.tek başına bakmaktan . Çok fazla zor günler gecirdim. Çocuk kucagimda oturarak yatmaktan aylarca belim agridi
neanladinyurdagull senoski 61 le hamile kaldım 73 le doğumdan çıktım normal doğum yaptım emzirme süresince 81 kiloyu gördüm emzirmeyi bıraktım sonra büyük bir stres yaşadım onun yüzündende kilo verdim 58 kiloya düştüm bir anda çok kilo verdiğ içinde heryerim çatladı sporcu olmama rağmen
123gebe senoski aynen öyle 46 yla hamile kaldım 58 le doğuma girdim doğumdan doğumdan aşağı yukarı 2-3 hafta sonra tartıldım 50ydim. Normal ve dikişli bi doğumdu biraz zorlandım ondan dolayıda iştahım kesildi şimdi 53 filanım iki ay oldu doğum yapalı
MadameHappy34 senoski Kişiden kişiye değişir,nasıl kilo alımı farklı oluyorsa,kilo kaybıda aynı şekilde,üstelik süt yapsın diye de sonra yenilecek zaten doğum ile gidecek diye kendini de bırakmamalı insan.
Hilal2 senoski 16 kilo almıştım 50 ile hamile kalıp 66 ile doğum yaptım şuan tam 27 haftaşığım ama 10 kilodan fazla aldım inşallah bu seferde öyle olur
Pnr60 Toplam 9 kilo almıştım hepsi gitti , ama sezeryan göbeğim kaldı hafiften 🥹 o da oğlumun hatırası 😂
kadertugrul7 senoski 20 kilo almıştım oğlumda bir kilosu dahi kalmadı ki dogumdan sonrada biraz almıştım emziriyordum süt olsun diye herşeyi yiyordum ama sonra hepsi gitti şimdi ikinci hamileligim bakalım nasil olucak bunda