Sozde 695 gram dopan bebeğim 21.gününde bugün ameliyat oldu doktorlar kaldıramaz diye konuştular yıkıldık şuan 1000 gram desteğe ihtiyacım var
Esramihra Sozde kolostomi mi acildi canım yani bağırsagi karnından mi açtılar çünkü benim bebeğim başına da gelmişti
Esramihra Sozde benim oğlumunda bağırsakları parçalanmıştı 3 günlük bebekti ameliyat olup bağırsağıni aldıklarında
Esramihra Sozde bizede aynısının dediler kaldiramaz ölür dediler 1 yıl yoğun bakım da kaldırıldı ve 6 defa açık bağırsak ameliyatın geçirdi karnı harita gibi ama çok şükür ki canı veren Rabbim hayata tutundu Zorlu süreçler kötü günler geldim geçti şimdi 2 yaşında moralini yüksekliği tut dua et
Sozde Esramihra evet dışarı aldılar bağırsağı çok şükğr ameliyatı atlattı ama şimdi kaldırabilcek mi süreci var çok küçğk bebeğinizin kilosu da düşük müydü acaba
Esramihra Sozde bizimki doğdu 3 gün sonra hemen ameliyat oldu doğum kilosu 1600 gramdı. Sizinkini neden dişeti aldılar bağırsağı ne sıkıntısı oldu
Esramihra Sozde hangi hastanede oldu bizimki Ankara Bilkent şehir hastanesinde oldu ameliyatını kuvezde yatarken oldu yavrumu ne olduysa
Sozde Esramihra 21 gün oldu küvezde dört beş gün önce bağırsakta sıkıntı var dediler sütü kestiler sıkı takibe girdiker bu sabahta aradılar acil gelmeniz lazım dediler onay için ameliyatlık dereceye geldi dediler oldu ameliyatı kalın bağırsakta üç tane delik oluşmuş kakası hep içeri gitmiş iki delik duruyo bi tanesini dışarı ağızlaştırdk dedi keşke yaşasa dedi resmen hiç umutları yok ama Allah ol der olur umudumu kaybetmiyorum
Esramihra Sozde bizimde aynı sizinki gibi oldu doğdu kuveze aldılar ilk günün akşamı safrali kusmaya başlamış ve karnı şişmişti daha sonra takip ettiler 2. Gün gece aradılar yarın hemen sabah gelin acil ameliyata alacaz diye bize de hiç ümit vermediler yaşamaz dediler ama dediğim gibi ümidimi kaybetme Rabbim ona ömür verdiyse hayata tutunagaktir dualarım senin minik savascinla rabbim onu sana bağışlasın şifa versin çok geçmiş olsun
Ezgiliiii Allahım şifa versin bir an önce minik savaşçıya kaç haftalık doğdu miniğimiz dualarım sizinle ❤️
ozlemozlem66 Merhaba şuan aynı sürecteb geçiyorum yarın ameliyat olacak bebeğim 600 gr, dr kaldıramaz diyor ümitsiz konuşuyor, bebeğiniz nasıl, sürec nasıl ilerledi