iddi Tsh değerim için ilaç vermişti doktor. Tekrardan tahlil verdim bugün. Doktor dedi düşük çıkmış dahiliyeye görünmen lazım diye. Ne kadar olması gerekiyor ki bu değerin? Bilgisi olan var mı?
Gizzy iddi ne kadar çıkmış ki düşük dedi? Zaten düşmesi için veriliyor ilaç. Çok mu düşürmüş seninkini?
Bebisiminannesiii Gizzy iddi benimki de normalde 6dan aşağı inmezdi ama geçen ay 1.87 çıkmıştı geçen hafta.yaptırdim 0.77 çıkmış
Esra1905 hamilelikte 1ve 2.5 arasi olması istenir ben senelerdir tiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum her ay kontrol edilmesi gerekir
iddi Esra1905 ben tiroidle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Gebelik için yapılan testlerde düşürmemiz lazım deyip ilaç verdi doktor. 2,78 ti bugünki sonuç 0,28 ne anlama geliyor hiç anlamadım. Dahiliyeye görün dedi kadın hastalıkları doktoru
Gizzy iddi 2,78 de yüksek bir değer değilmiş aslında. Kaç mg kullandın ki ilacı? Benim 5,5ti bir ayda 1,87ye düştü aynı dozda devam ettiriyor, bu düzeyde kalsın diye. Ama 0,28 çok düşük gibi. Hiç o kadar düşük olmadı.
Gizzy iddi dozu yüksek gelmiş olabilir ilacın. Ya ilacı keser ya dozunu azaltır muhtemelen dahiliye. Kısa sürede düzelir canım.
Esra1905 ilacın dozu fazla gelmiş azaltması gerekiyor aslında ilk tahlil sonucu güzelmiş keşke hiç karıştırmasaydi