bskts26 6+2 hamileyim son 1 haftadır rüyamda hep erkek bebek görüyorum. Cinsiyeti rüyasında görüp doğru çıkan var mı?
designermoms bskts26 ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda oğlun olacak diyorlardı hamileyken de çok kez erkek bebek gördüm ama kızım oluyor 😂 tersi çıkıyormuş çoğu zaman
Aysee1123 bskts26 Geçen gün bende erkek bebek gördüm ama rüyalarıma ve hislerime güvenen birisi değilimdir 😂 Bakalım göreceğiz rüya sonuçta herşey olabilir
Sahradmla bskts26 hamile kalmadan 2 ay önce rüyamda 2 aylık erkek bebek gördüm eşimle ortamizda eşim aslan oğlum diye seviyordu Rabbim inşallah öyle bı evlat nasip eder 🤲♥️ daha cinsiyetimiz belli değil yarın gideceğim inşallah ♥️
BernaOmer designermoms Bende hep kız gördüm hamile kalmadan önce sonra iki kere eşimin kucağında sonra bidaha gördüm annem gördü kardeşimde🥰🌸
bskts26 Aysee1123 benimde hislerim çok kuvvetli değil ama hep görünce rüyasını erkek hissetmeye başladım 😂
Aysee1123 bskts26 Ben başlarda erkek hissediyordum sonradan kız hissetmeye başladım zaman zaman değişiyor kendime güvenmiyorum bu konuda neyse o artık hissetmemeye çalışıyorum 😂😂
Aysenurkayaa23- Sahradmla yaa bende rüyamda erkek görüyordum yarın öğreneceğim bizde sen kaç haftalıksın
Sahradmla bskts26 amin inşallah canım 2 kızım var Rabbimden isteğim erkek ama sağlıklı hayırlı olsun önceliğim o gördüğüm bebeği hâlâ aklımdan çıkaramıyorum o kadar güzel kii pamuk gibi bembeyaz inşallah nasip eder Rabbim 🤲🤲
Crnryyn01 bskts26 ilk çocuğum da kız görmüştüm içimede hep kız doğuyordu. Kızm oldu. Şimdi 2. Ye hamileym 3 kez erkek gördüm. Hislerimde öyle ama kıza benziyor dedi bakalm pazartesi bi daha gidicem
designermoms BernaOmer buraya kadar göstermediyse kız olma ihtimali yüksek detaylıda kesin öğrenirsniz ama az kalmış 😂
BernaOmer designermoms Evet canım aynen çok merak ediyoruz bakalım ya hani doktor görüp emin olmak için söylememiş olabilirmi yoksa burda herkes kızlar geç gösteriyo dedi inancam🥰☺️