Aysecan0335 Sevilayms anladım canım stres yapma allahın izniyle atlatırsın inşallah bu süreci güzel düşün
Ceylan33 Sevilayms boşuna korkuyorsunuz benimde karnimda sürekli sertlik oluyordu doktoruma yazdım nst çekelim dedi girdim nst ye 25 i gördü ama zaten 25 kadar normalmiş yani sancı sayilmiyor o yüzden korkmayın hatta bı 10 gün sonra tekrar gittim yine nst ye bağladı yine sadece 1 kere 25 i gördü.
Ceylan33 Sevilayms ama doktorunuzun tavrı hiç hoş değilmiş imkanınız varsa doktorunuzu degistirin bence.Bu süreçte insanın doktoruna koşulsuz güvenmesi lazım.
Sevilayms Ceylan33 Hastanenın en iyi ilk iki doktoru arasında Resmen sancım Ağrım olduguna inanmadı ,yatmaktandır falan diyor bana hala. Bu kez eşimde cok tepki gösterdi , 3 gun sonra kontrole cagırdı baskasına gidicem
Ceylan33 Sevilayms ben hiç kalkmiyorum yerimden hep yatiyorum ve şimdiye kadar doktorum bana böyle bir tepki vermedi canım.
Kubra2610 Sevilayms benim de rahim agzi kisalmam var bugün 33 haftalik olduk.her zaman kasilmam oluyor.bugun nst de 75lerde sancim çıktı.. ve evde daha kötü kasılmalar yaşıyorum nst de normaldim ona rağmen böyle çıktı.ciger gelistirici yapıp eve yolladılar nidicart yazdılar bide ..hastaneye yatislar oncedendi dediler..ne yapacağımı sasrdim..size hastane de hangi müdahalede bulundular?
Ala06 Kubra2610 benimde sancım çıktı 40 larda 2 doz ciğer geliştirici vurdular gece hastanede yattım şuan nidicard kullanıp istirahat ediyorum
Sevilayms Kubra2610 Heçmiş olsun , Aynı haftadayız Sancın oldugunu nasıl anlıyorsun ben hissetmiyorum ya 🤷🏼♀️ Nasıl öncedenmiş ? Ne alakaymış Medipol megaya gidiyorum ben ikinci nst de dusensız kasılmalar gordu doktorum onda yatıs vermedi mesela
Kubra2610 Ala06 nidicardla ciger gelistrci yaptı ama neden yatış yapmadı bilmiyorum en başından beri kasilmam oldugunuda biliyor..hastanede size bunların dışında ekstra ne yapıldı biliyor musunuz?basi da vajinada ..nidicarti kac tane kullanıyorsunuz?
Ala06 Kubra2610 antibiyotik verdiler damardan bir de sürekli sıvı takviyesi yapıldı serumla gece boyunca da 4 5 kez nstden kontrol edildi hep
Kubra2610 Sevilayms teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza.. ağrıdan dolayı anlamiyorum kasilmalarim baya şiddetli toplandığı zaman direk nst ye sanci olarak yansıyor.tabi evdeki kasilmalarla gitsem çok daha fazlası çıkar.. suan kendimi raht hissettgim halde 75 cikti.sertliğin dışında toplanıp kalıyorsa muhtemelen sizinde o an sanciniz cikar…önceden yatış verip ilaç veriyorduk şimdi sağlık bakanlığı izin vermiyor diyor.halbuki ben burada 40larda yatisim yapıldı serum takıldı tarzında yazılar okudum ..sanki kaderime terkedilmis gibi hissediyorum..en başta kasilmam başladığında buna inandiramadim onlem alinmadi rahim ağzım kısaldı.simdi sancim nst ye yansıyor yine birsey yok inşallah sonuç aynı olmaz..
Kubra2610 Ala06 ne kadar ilgili hastaneymis keşke banada bu şekilde önlem alınsaydı.. teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin🙏
Sevilayms Kubra2610 Sagol canım amin insallah , Baska bir yere git bence olur mu öyle saçmalık hiç duymadım yani cok sasırdım suan