sonnenschein İkizlerde doğum gününe kaçıncı haftada karar veriliyor kızlar, yarın randevumuz var 34.haftamıza giriyoruz nasipse doktor bir tarih verir mi acaba, bir de alttan muayene vs oluyor mu?
Burrccu sonnenschein 40 degilde 38 i son olarak beklediler diye duymustum ama tabi doktora gore falan farkediyor olabilir
ebrbran sonnenschein benim 35. Haftada belli oldu. Nst de sancı olmadığı için herhangi bir alttan muayene olmadı . Doktorum ideali 37. Haftada alırız dedi , bende doktoruma güvendiğim için yarın geliyor miniklerim inşallah 😊
ABoyAndTwinsBoysMoms Dururlarsa 38 e kadar bekletiyorlar ama ideali 37. Hafta. 36 dan sonra da genellikle küvöz vs durumları olmuyor. Be kadar beklerse o kadar iyi tabi. Benim de yarın 34. Haftam bitecek inşallah gelmek için direnmezlerse 🥲
Betullicee _Daydreamer_89 merhaba bende o zamanlarda doğum yapacağım doktorla konuşmalarımız o yönde ama merak ettim kuvöze girdi mi bebekleriniz kiloları nasıldı acaba
ABoyAndTwinsBoysMoms sonnenschein bebeklerin biri 29 biri 34 hafta uyumlu diyorlar. O yüzden ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Ama kan akımlarında yavaşlama olmuş dediler bugün. 😕
Nzkt29 Hersey yolunda ve normalse alttan muayene yapmiyolar 34 haftadan sonra tahmini tarih verir ama net soylemez zaten haftalik bakiyolar kasilma sanci olmadigi taktirde 35 haftadan sonra hep 38i gorelim diye soylerdi doktorum 36dan sonra 2 gunde bir cagirdi muayeneye 38+2de dogum yaptim gun vermeseydi dahada beklerdim herhalde hic sancim kasilmam felan yoktu dogum yapicagim gun strese sancim cikmisti sadece
sonnenschein _Daydreamer_89 bebeklerin kilosu gayet güzelmiş neden küvete girdiler acaba enfeksiyon mu vardı?
_Daydreamer_89 sonnenschein güya solunum sıkıntısı varmış 🙈 ama gittiğimizde hiçbir cihaza hiçbir hortuma falan bağlı degillerdi öylece yatıyorlardı valla anlamadık genelde anlaşmalıymış hastaneler bu küveze girme olaylarında
ABoyAndTwinsBoysMoms MahirZeynep merhaba. Sürekli sancım çıkıyor serumlarla Durduruyorlar. Tansiyonum da ara ara yükseliyor o da takip altında. Küçük bebek hala küçük. Yani pek kilo almış gibi görünmüyor. Net ölçü de vermiyorlar ama 29-30 hafta uyumlu çıkıyor. Yine de durabildikleri kadar tutmaya çalışıyorlar. 34+3 üm şuan. 35 i görmek istiyoruz ama çok ta mümkün görünmüyor. Baya zorlanmaya başladım. 😞
MahirZeynep ABoyAndTwinsBoysMoms Allah yardımcınız olsun. Ben de merak ettim sizi. Hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursunuz inşaaAllah
MahirZeynep ABoyAndTwinsBoysMoms merhaba doğum yapmışsınız sanırım geçmiş olsun. Bebekler nasıllar? Küçük olan küvezde mi? Tekrardan geçmiş olsun
MahirZeynep ABoyAndTwinsBoysMoms sağ salim kavuşmayı nasip etain Rabbimiz. Siz nasılsınız? Toparladınız mı biraz?
MelikeYavuz ABoyAndTwinsBoysMoms en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin rabbim, duacınızım 🤲🏻