Kızlar 8 gün önce normal doğum yaptım ilk gün çok iyiydim doğumdan çıkar çıkmaz daha sonralari dikişlerim çok ağrımaya başladı 3. Gün düğümlü bı dikiş düştü popomun üzerine oturamaz oldum doktora gittim alttan muayene etti norma görünüyor ağrır dedi Fito krem verdi sürdüm nemli kaldıkça iyileşmiyor dikisim çocuğun altını alamıyorum oturarak emziremiyorum derilerin gerilmeden dolayı soyuldu deri yeniliyorum kağıt gibi kalkıyor derilerim kanamam iki gün önce durdu durmasıyla beraber tentirdiyot sürmeye başladım baktım krem ise yaramayinca şimdi dikiş ağrılarım hafifledi popom da bı agri var en son dün tuvalate ciktim simdi çıkamıyorum popomun içinde cam gibi bişi batıyor sabahları kahvaltı da kayısı çayı içiyorum lavaboya kolay çıkmak için ama o da ise yaramadi bol bol yeşillik yiyiyorum ama çıkamıyorum bişi gelip gelip gidio gibi hissediyorum çok kötü zonkluyor hemoroid mi oldum acaba dikişlerim yana doğru atıldı bu arada başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun çok zor durumdayim lohusaligik bitene kadar köye geldim hastaneyede gidemiyorum çok uzak yardımlarınızı bekliyorum