Bride_6470 merhaba senin yaşadığın durumu bende yaşadım. Psikolojik danışman ile bu durumu atlattım. Yoksa devamlı tekrarlayan bir süreç. Neler sürdüm neler o bacaklarım kapandığı zaman kendimi nasıl kasardım. Ama bir psikolog sana 2 ayda çok şey katıyor. Ev ödevleri veriyor. Onları uyguluyorsun hipnoz ve meditasyonla gevşeme ödevleri veriyor. Eşinle cinsel olarak yapman gereken ödevler var. Bu durumda eşine de çok görev düşüyor. Ödevlerine onunda yardımcı olması gereken noktalar var.. 7 seansta hallolur diye düşünüyorum.. şuan yaşadığımız yerde 400 tl psikolog bizim 3000 e falan bulur. Bende çok sıkışık zamanımda gittim hatta ilk başta bunlar benim ne işime yarayacak ki bu ödevler diyordum ama o kadar faydasını gördüm ki.. ancak o şekilde yapabildim. Şimdi rabbime şükürler olsun gebeyim. İnan ilişkiye girememe duygusu insanı kahrediyor beni anlarsın. Benim diğer kadınlardan neyim eksik diyorsun .. bunların altında çok sebeb yatıyor.. cinsel istismar, aile baskısı, kızlara dayatılan Türk gelenekleri, kan gelmezse nolur korkusu… bunlar bizi aslında çok etkiliyor. bir çok insan bu yüzden korkuyor ilk gece ve sonrası…