melek013 Kızlar geçen doğumdan kalma lansinoh makinam var boru içlerini nasıl temizlemek gerekiyor . Çok ince malum . Birde geçen doğumdan kullandığım gümüş kaparlar kararmış zarar vermeden nasıl temizleriz.
nilsmomy melek013 gümüşü bilmiyorum ama sağma makinesini kaynatıp ince boruyu da şırınga ile temizleyebilirsiniz
2bebek1huni melek013 o boruya su degdirmemek gerekiyor diye biliyorum ama bendeki kiwi marka olan, Gümüş kapakları da kuyumcu gumuscu gibi yerler parlatır gibi düşündüm, gümüş kapak kullanmamistim fikrim yok.
Liliales melek013 gümüş kolyelerimi diş macunu ve yumuşak bi sünger parçası ile temizlemiştim parlamışlardı isterseniz deneyin ama internette de gümüş parlatıcılar satılıyor risk almayıp onları da kullanabilirsiniz
ballibocek melek013 benim de lansinoh makinaö var ama boru dediğiniz yer bu valfe giden hava akışını yapan boru mu ? Bende tek boru var ve ona da zaten süt temas etmiyor makinada ?
prematureannesi_ Evet su değdirmemen gerekiyor onun tek su damlası makineye gidiyor ve bozuluyormuş %95 hep makineler kullanıcı hatasından getiriyorlarmış e bebekte ki kız söylemişti.
dexter ben gümüşlerimi cif kremle bezle ovarak pasparlak yapıyorum 😊 sonrasında bol suyla durulayıp suyun içinde de raz bekletip kuruluyorum