Neslihankrhmt 2 aylık hamileyim bilerek de biraz bol aldim sonra da giyeyim diye ama kayınvalidem yaşlı işi değiştir dedi moralim bozuldu sizce öyle mi 24 yaşındayım
momyseker Neslihankrhmt resim gözükmüyor ama madem beğenmiyorsa bir tane yenisini alsın bayram hediyesi ona zahmet 😊
GeriCekilmeKorunmaDegill Neslihankrhmt Bu muymuş yaşlı işi?Renkler sadece biraz göz yordu için eşinin kafası karışmıştır😂Ya da ben Siyah-beyaz aşığı olduğum için mi sevdim🌸Bence gayet hoş eşin mümkünse sana bir şey almasın😍
ipekmom_ Neslihankrhmt bencede yaşına göre biraz ağır bir tunik gibi geldi bana canım ama herkesin zevki farklı sen beğendiysen tabikii giy 🥰
Sahradmla Neslihankrhmt bakarken gözüm ağrıdı canım çizgili ya ondan dedim sen beğendiysen kaynanani umursama hic
[silindi] Neslihankrhmt canım üzgünüm ama kaynanan haklı hem modeli hem rengi 45 yaşlarında düğüne giden teyzelerin tuniği gibi sen biraz daha cıvıl cıvıl sportif bi şeyler alsan bence sana daha çok yakışır 😊yine de sen bilirsin 🌸
HilalEyce Neslihankrhmt Bence yaşınıza ağır kalmış bence🥺 Zevkler tartışılmaz orası ayrı sizin içinize sindiyse kayınvalidenizi boşverin
Gamzer Neslihankrhmt Evet canım yaşına göre biraz ağır. Ama tabi giyecek olan sensin içine sindi ise giy🧡