Tubagrnc Merhaba, iş yerime 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu vericem bu yüzden tam 32 ye girdiğim gün rapor alıcam bu işlem ne kadar sürüyor tahmini saat öğrenmem lazım malum o gün iş yerimden ona göre izin alıcam neler yapılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
Dilekkkk Tubagrnc canım kontrol e gittim de söyledim günüm bugün die sekreter e kağıt yazdı götürdüm üç dkka da kağdı çıkardı doktoruma ordan başhekime götürdüm imZaladı çıktım hastaneden on dk sürmedi 😄 özelde
Balkiz Tubagrnc doktorunuz sadece bi kağıt hazırıyor 10 dk snınalmaz eğer hasta beklemezseniz tabi ve doktorunuz doğumda değilse. İsterseniz arayın doktoru hazırlasın siz sadece gidip alın.
Tubagrnc EceAydn teşekkür ederim doktorum uzun bi işlem erken gel dedi o yüzden bi kaç saat sürecek heralde diye düşünmüştüm raporu yazıp yolluyorlar demekki
Tubagrnc KlncA evet özelde ama doktor erken gel deyince uzun bi işlem sanmıştım iş yerinden izin almam zor oluyor o yüzden hazırlıklı gideyim dedim ama kısa bi işlem demekki
Tubagrnc Dilekkkk benim kontrol günüm değil ekstra sırf bu işlem için gidicem tam o gün gidilmesi gerekiyomuş keşke kontrolde halledebilseydim bende 😔