Cey53 Hanımlar aranızda kefir tüketenler var mı? Herhangi bir sakıncası var mıdır acaba internette araştırdım sağlıklı olduğu yazıyor fakat bir de kullananlara sormak isterim 🌸
Hafsa1 Cey53 idrar yolu enfeksiyonu olduğum için diyetisyenim özellikle kefir içememeli söyledi yani çok fazla faydası var 🤰
Sibelunalhasan Probiyotik sonuçta zararı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir yerde okumuştum hamilelikte kefir tüketenlerin bebeklerin gazsız oluyormuş ne kadar doğru yanlış bilemem
Tugce1506 Cey53 ben 36. Haftadayım tüketiyorum zaten bebeklere bile ek gıda da veriliyor sakıncası olduğunu düşünmüyorum
Cey53 [silindi] arastirmalarim faydalı olduğunu gösteriyor tabiki kullananlardan duymak daha iyi olduğunu düşünüyorum 🌸 teşekkür ederim
4521 Cey53 evde kendim mayalıyorum ve tüketiyorum doktorumda önerdi hem anne hem de bebek için çok iyi faydalı yoğurt ve kefir bebeğe kilo da yapar anne içinde sağlıklı aşırı kilo aldırmaz
Bet1 Cey53 hamilelikte özellikle bebeğe faydası var kilo almasına ama sade kefir meyveli kefirler değil
4521 Cey53 bende kefir mayası vae almıştım trendyoldan 2 kilo süt ile yoğurt mayalar gibi yapıyorum nasıl anlatsam da pek açıklayıcı olmaz netten izleyip de görebilsiniz mayalamanın güzel yanı aldığım öaya sürekli çoğalıyor ve ömürlük kalıyor elimde
Bet1 Cey53 hayır meyvelilerin hiçbir anlamı yok zaten canım zararı daha çok var hatta sade kefir alıp iç bir dahakine