esraEb Tugraseda 21. Haftam bitti 5 kilo vermiştim anca onları alabildim. O yüzden hiç almadım sayıp bu haftadan itibaren başlıyorum almaya 😄
Mlke987 Tugraseda -3 e +1 suan hamile kaldığım kiloma bile denemedim geri 3 kilo verdim 1 kilosunu geri alabildim iştahım yok ki yemek yiyemiyorum benim bulantılarım devam ediyor malesef
Esmaars Tugraseda 55 kilo ile gebe kaldım ve su an hiç kilo almadım . 1 kilo bile . Takılıyorum bu duruma aslında 😔
Tugraseda Esmaars bişe dicem asla takılmayın bi zaman sonrada aldığınız kiloya takılıcaksınız🥹 bence iyi gidiyosunuz
cagla9094 Tugraseda Şimdilik iyi gidiyoruz o zaman 😊 13. haftaya kadar çok bulantım oldu iştahım yoktu yeni yeni düzelmeye başladı
Esmaars Tugraseda evet bende biraz araştırdım şimdi beşinci aydan sonra başlıyormuş asıl kilo almalar 🤗
eda22 18+3 hiç kilo almadım bulantımda olmadı karnım hiç yok kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum bende
Fatossss-26 Tugraseda yeni yeni topladım artık yemek yiyebiliyorum 1 kilo falan almışım. Kasıklarım ağrıyor ama galiba artık büyüyor yavaş yavaş 🤭
eda22 Tugraseda benimde ikinci gebeliğin ama yok ilk gebeliğimde belliydi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor
pembemor25 Tugraseda kilo almadım daha 60la hamile kalmıştım sonra 56-57 oldum şuan 58 falanım 😊 bulantılarım devam ediyor ama azaldı eskiye göre, iştahımda artmadı zorla yiyorum bişeyler 😍 karnımda çıkmadı gibi daha öyle çok belirgin değil 😊