anayimbenanaaa Haftada kaç kilosunuz ya da kiloydunuz benim bugün doktorum bebişe 1070 gram dedi sizinki kaç kilo acaba bu haftada 🙄😌
Aysegulinanc anayimbenanaaa 27+3 de gittiğimde 1100 gram haftasıyla uyumlu demişti sun 30+6 dayım kaç kilo olduk bilmiyorum 🌸
anayimbenanaaa Filiz32 maşallah benimki zaten kilo konusunda 5-6 gün geri çıkıyor sizinki normal demek ki Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağ sağlim :))
anayimbenanaaa Daisy0000 benimkinin boyu da 37-38 cm doktorum 5-6 gün geri ama gayet sağlıklı dedi bende açıkçası kendimden çok kilolu bi çocuk beklemiyorum beklentim 3 kilonun altı 2500 ün üstü ama önemli olan sağlıklı olması diye düşünüyorum
Havvaca anayimbenanaaa benim 22+1 de 566 gram geldi kilosu fazla dediler kafam karıştı ama ortalama kilolar benziyor
anayimbenanaaa 2prensesannesiiii ay bende benimki baya zayıf mı acaba diye düşünmüştüm teşekkürler ☺️
2prensesannesiiii anayimbenanaaa ben her gittiğimde haftasıyla uyumlu diyor drum 🙏🏻 Rica ederim canım🥰
Havvaca Filiz32 masallah ben 22+1 deyken 566 gram geldi bebis kilosu fazla dediler ama gördüğüm kadarıyla normal gibi
anayimbenanaaa Havvaca valla doktorum bana da 5-6 gün zayıf ama sağlıklı diyor önemli olanda sağlıklı olması doğduktan sonra zaten kilo alır Allah’ın izniyle bende eşimde 3 kilonun altında doğmuşuz zamanında