dexter ben 8 ay yazz doğum kontrol hapı kullandım reglim düzene girdi, ondan 2 ay sonra evlendim ve ilk denememizde çok şükür hamile kaldım ama bu süreçte arı poleni, keçiboynuzu özü kullandım ve özellikle koladan abur cuburdan uzak durdum
elifsen Amigurumi ben 33 yaşındayım ve 15 yaşından beri pcos ile uğraşıyorum. sağlık sigortamın süresi dolacak diye ilaç kullandım ilk ay hamile kaldım. ilk çocuğum tedavisiz kendiliğinden olmuştu.
Agg0207 Amigurumi pco gebeliğe engel değil ama doktora gitmelisin bende pco hastasıyım ergenligimde beri şuan 2. Ye hamileyim hersene doktora giderim çünkü biz düzenli adet görmüyorz kist falan oluşabiliyor belkide çok basit birşey için şuan hamile kalamiyorsn bı arkadam 8 ay denedi olmadı doktora gittim çok basit bir ilac vermiş doktor daha o ay hamile kaldı hakkında hayırlısı olsn canım
Amigurumi Agg0207 çok teşekkür ederim bir gideyim hep eşimin doğum günü yaklaşıyor hep böyle bir hediye vermek hayalimde vardı. Doğum gününde böyle bir hediye vermesem de bu güzel duyguyu anne olmayı istiyorum
Amigurumi gakkoyengee hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah PCI’a için doktor hiç bir şey söylemedi onu bile ultrason çekilirken ultrason çeken doktordan öğrendim kadın doğumcu bir şey demedi bile hamile kalamazsan gelirsin dedi
gakkoyengee Amigurumi benim adetlerim çok düzensizdi değerlerim kötüydü 6 ayda bir olurdum ilaçla 2 ayda bir olurdum hep doktora gittim normal dedi evlendikten sonra öğrendim pcos olduğumu çocuk düşündük ovulasyon testi yaptım ilk yumurtlama döngüsünde hamile kaldım o yüzden mucizem diyorum asla olmaz diyordum çok şaşırdım
nazsimaova Amigurumi cnm bnde pcosluyum çok geç adet olurum bunun eşliğinde prolaktinimde yüksek çıkardı ve şükür 2 bebisim var
Hanifeyls arzu_glyprk hayır hiçbir belirtim yoktu sadece çok yemek yemeye başlamıştım 48 kilodan 51 olmuştum 1.5 haftada
Merve7 Amigurumi iyide evlenmeden yıllarca ilişki yaşayan bir sürü insan var. Evlenip hemen çocuk yapmakla çocuk olur yoksa çekersin, gibi birşey diyorlar. Onların cahilliği bu. Ona bakarsan çoğu kimsenin çocuğu olmaz. Lütfen ilk anda olduğu gibi rahat ol. Olacak oldu mu olur sen kendini RABBİNE teslim et. Ne yapacaksa o yapacak