beyzacmvrc   n11 den yaptırdım Trendyol da da var aynı satıcı ama kuponla aldım o yüzden iki adet almıştım kargo olmasın ve kuponu da kullanayim diye n11 den aldim ☺️ satici sahiaksesuar di galiba bakmak isterseniz 😊
Gamzegll beyzacmvrc ye ben bundan aldım doktorum fırçaladı beni bunlarda boya var yarın öbür gün çocuklarınız bunları ağzına alacak yazıl günah dedi bende çıkarttım
beyzacmvrc Gamzegll onu hiç düşünmemiştim bak 😂 olsun ya tatlı ☺️ öyle bir durum olursa kullanmayız napalim ☺️
Eemoom Gamzegll üf onlar da her şeye fırça 😂😂 ben emzik kullanmadım. Ona rağmen aldım. Maksat anısı kalsın
beyzacmvrc Yazmelegi_ boyası çıkar mı acaba ya aklıma takıldı benmde🥲 sormuştum suyla temas etmeidkce çıkmaz dediler de arkadaşın dediği gibi ağzına falan alabilir illaki
beyzacmvrc tubiii11 bende böyle istiyordum tavşanlı amigurumi li. Sonra ağır oluyor falan dediler bide ismide uzun. Sonra bunu yaptırdım. Sizinki de çok güzel ama hemde boyasız daha sağlıklı 🥲
tubiii11 beyzacmvrc ya açıkçası ne kadar kullanırım bilemiyorum emzik verme taraftarı değilim ama çok hoş oldukları için yaptırdım 😍 sağlıklı günlerde kullanın 🙏
beyzacmvrc tugcee0 buda güzel aynı böyle krem deri vae bizimde bı tane ama isimsiz ☺️ arabalarını sevsinler onun 😂