sorybaby Pazartesi günü sezaryen olucam doktorum bugün aradı devlet hastanesi takipliyim doğum gününe kadar iki tüp kan vermeniz lazım Kızılay’a dedi ben anlam veremedim bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Eemoom sorybaby sezaryen doğumda acil kan ihtiyacı olursa diye sanırım. Gidip sizin adınıza kan veriliyor. İhtiyaç halinde hemen getirilsin kan aranmasın diye.
Seherak sorybaby merhaba bende cuma amelıyat olacagım ve kansızlıgım var bi ünite verılcek kızılaya adıma iki bağışçının vermesını ıstedıler şuan var boyle birşey
Tubaut sorybaby bu ara kan ihtiyacı ile ilgili birkaç paylaşım gördüm stoklar bitiyormuş sanırım ondan dolayı istiyor olabilirler
Ruvii sorybaby çok mantıksız geldi ne yani acilen sezeryana alınsanız Kızılay da kan yok mu diyecekler
sorybaby Eemoom ben ilk defa böyle birşey duyuyorum ama ya herkes doğum yapıyor kimsede böyle bişey gormedim
higirl sorybaby depremden kaynaklı kızılayın kan stoğunun tükendiğini duymuştum hem sizi riske atmamak hemde bu vesileyle kan bağışı yaptırmaya çalışıyor olabilirler bence güzel bi uygulama 🌸
Eemoom sorybaby kan stokları bitmiş çünkü kızılayın. O yüzden özellikle demiş olabilir. Allah korusun acil bir durum olsa bide kan aramakla uğraşılacak. Verin kan ne olacak ki. İhtiyaç olmasa bile başkası için kullanılır
sorybaby Eemoom veririz sorun yok da küçük şehirde olunca olmuyor yok burada Kızılay verdikleri tarih de uyuşmuyor böyle olunca yapmayacaklar mı yani doğum 😂
sorybaby Ruvii evet ya bana da aşırı saçma geldi bugün aradılar ve burada Kızılay yok 😂 ta 2 saatlik mesafe sonrasında var kan vermek için mi gidicem insanların işi gücü var hastaneye ver deseler neyse kendi kanımızı da kendimiz ayarlıyoruz çok saçma
Ruvii sorybaby aynen öyle benim gidip gönüllü verdiğim kanı bana saklasaydı o zaman ben kan verirken hiç hastam falan yoktu her 4 ayda bir gittim verdim kanımı. Ay yanlış anlama ama gerçekten çok sinir bozucu
Nursel_44 sorybaby bulunduğunuz hastanenin kan bankasını kastetmiş olabilirler. Her hastanenin stoğu vardır