Senayl34 Htc- sinriden ağlıyordum ya koca karılar yüzünden sonra herkese ağzının payini verince rahatladım 🤣🤣🤣
Htc- Senayl34 bende az önce muayeneden çıktım doktora dedim doktor bey böyle böyle seyelr duyuyorum kız dimi bu dedim adam baya güldü ya 😂
Senayl34 Htc- ya bende 32. Haftada dedim bakabilir miyiz şasirdi neden bu haftaya kadar bilmiyormusun dedi biliyorum da dedim çevredekiler karnımın şeklinden dolayı erkek diyor kadın ciddi mi söylüyorum diye ğozlerime bakıp durdu 🤣🤣🤣
Bernnnaaaa Htc- bunu mu dert ettiniz beni gören erkek kesin dedi ama sürekli doktorum çok net koz diyordu o diyenlere siz doktordan iyi mi biliyorsunuz diyip gülüyordum tabiki doktor haklı çıktı kızım oldu hepsi sustu 😅
Htc- Bernnnaaaa tabi ki doktorlar haklı çıkıyor canım ama gerçekten sürekli aynı şeye maruz kalmak canını sıkıyor insanin
Akkrt-tgba Htc- bende 39 haftalık gebeyim kızım olacak hala o değişmeyen bir kesim karnın top gibi erkek olabilir mi diyor o yüzden sadece doktoru dinlemek lazım 💐
Hilalrumturk Htc- bana da bunu söyleyen ebe çokkk amannn bıktım ayy karnın top gibi ayy karnın pek küçük cocuka zayıf herhalde küçük dogcek herhalde…… Cokk yorum yapan