3278-- Kese ve kalp atışı için 6 haftalık gebelikte vajinal ultrason yaptıran var mı bunun bi zararı var mı acaba
Hizligonzales 3278-- hayır bir zarari yok hamileyken iliskiyede giriliyor onun gibi dusun yani zaten zarari olsa yapmazlar benim kese gozukmedi ters rahim oldugum icin 6+3 te vajinal ultrasonla kese ve kalp atisini duyduk
Zeynepozcan Gözünü seveyim zararlı olsa tıpta ne işi olsun💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️🥹🥹 3278-- bunun bi zararı var mı acaba
Burrccu 3278-- bende yaptirdim hatta nerdeyse ilk muayenelerim hep alttan oldu daha net görünüyor diye❤️ zarari olsa doktorlar yapmazlarki, bana doktorum yaparken soyledi korkma halk arasinda boyle biliniyor hic zararı yok vs diye anlatti.
oznurklc Bende yaptırdım bir zararı yok daha net görülüyor kalp atışı daha iyi duyuluyor vajinal ultrasonda
1H1Smomyloading oznurklc Burrccu bunu özel de mi yaptırdın yoksa devlette de doktora rica edince yapıyorlar mı hani karından duyulmazsa
Burrccu 1H1Smomyloading ben ozel klinige gidiyorum, karından bakmadan direkt vajinadan bakti doktorum ki oyle kiloluda degilim :) vajinal ultrason ile daha net goruntu elde ediliyormus.
BurcuArya35 3278-- benm 5 ve 7 haftada vajinal bakıldı herhangi bir sorun olmuyor zaten olsa Dr bunu yapmsz🥰
1H1Smomyloading Burrccu benim biraz kilom var şuan 6. Haftadayım haftaya 7 olunca doktora gidicem kalp atışı için devlete eğer göremezse devlette özele gidelim aynı gün dedik siz kaçıncı haftada gördünüz duydunuz peki vajinal yoldan
BurcuArya35 1H1Smomyloading ben 5 te keseyi 7+1 de kalp atışını gördük Canm ama Dr um direkt vajinal baktı 9. Haftada karından baktı
1H1Smomyloading BurcuArya35 anladım canım devlette insana bir şey söylemiyorlar bizde eşimle acaba bir sorun mı var ki diye düşündük ama 6. Haftada görüp duymamak normal diyor herkeste burda kanama falan da olmadı. ilk hamilelik olduğu için çok tecrübesiziz eşim de ailelere söylemek istiyor bende kalp atışını duyalım öyle diyelim dedim arada kaldım böyle sizden fikir alsam olur mu ? Sizce söyleyeyim mi ailelere
BurcuArya35 1H1Smomyloading söyleyebilirsin canm anneye babaya kardeşe enazindan bende devlete gidiyorum ama mesai dışı ücretli gidiyorum ben anneme öğrendiğimde söylemiştim ama kayınvalideme vs kalp atışından sonra söyledim 🥰
elifsen Eşinle halvetleniyorsan vajinal ultrasonunda aynı etkiyi yaptığını düşün :) o zararlı değilse o da değil :)
3278-- 6+2 Karından göremedigi için doktor vajinal bakmak istedi ilk gebelik tecrübesizlik insan çekiniyor ama içim rahatladı cevaplardan sonra