mrvhfsosm Mira34 ben de öyle yapicam kuzuum 😍 sağlıkla gelsinler Allahın izniylee gerisi önemlii değilll 😍😍💜💜
Irmakveannesi mrvhfsosm benim.de öyle leke gelmişti 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde oyle olur
mrvhfsosm Mira34 çarşamba sabaha kadar bekleyimm kuzuuu bişey olmazsaa ozamana kadarr o sabahh yapıcamm belki varsa da çıkmazsa hiç moralim bozulsun istemiyorum 😍 son 4 gün 😂😂😂
BabasIOnuCokSevermis Mira34 inşallah canım bizde keseyi gördük cuma. Haftaya perşembe kalp atışları için gidicez inşallah💓 dua edelim birbirimize Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize💞
BabasIOnuCokSevermis Mira34 5 haftalık canm ama 1 hafta ilerdeymiş 6 gözüküyo yinede kalp atışı bu hafta inşallah 💙💞
Mira34 BabasIOnuCokSevermis MaşAllaahhhh ne güzel 😍😍 bize de nasip olsun inşallah o güzel sesi duymak🙏🙏🙏💖💜💜 Sağlıkla kucağımıza almak 🙏🙏
mrvhfsosm Mira34 Kuzu dün oyle leke oldu bi kaç kere cok az bugün hiç bişey yok 😂 ben iyice umutlandım hiç böyle olmazdı 😍😍
mrvhfsosm Mira34 Hem regl olucak olsam ağrılarımın artması lazımdı çok sancılı geçer çünkü şimdi ara ara iğne batar gibi ağrım oluyor ama uzun ve sürekli bir ağrı değil.. Bir de sabah farkettim afedersin idrar rengim okadar koyuydu ki halbuki su tüketirim ve de gün için de takip ettim aynı değildi sabah ki çok enteresandı 😯😯
Mira34 mrvhfsosm Ooowww harika bence var birşeyler test yapsana sende ki ne ne sabırmış beşe arkadaşım 🤣🤣 ben olsam sabah akşam test çubuklarıyla gezerdım 🤣🤣🤣
mrvhfsosm Mira34 5,5 sene hep hüsran olunca sabr başucunda oluyor kuzu napalım 2 gün daha sadece 2 gün..😂 ben de zor tutuyorum kendimi ama bu kanamadan bikaç gün sonra belli olurmuş zaten iyice araştırdım kuzuuu şimdi yapıp tek çizgiui görürsem çökerimm 😍😍
Mira34 mrvhfsosm Rabbim bu ay nasip etsin inşAllahhh 😍😍😍 Kan testi yapsaaaaaaann😍😍😍😍 Ay çatlıyacam şimdi 😍😍 çok dikkat et kuzummm lütfen iş yapma ağır kaldırma çok eğilme raflara uzanma rabbimin izniyle hamişsin🙏🙏🙏
mrvhfsosm Mira34 kuzu valla sadece yemegimi yapiyorum hop yatiyorum inanki halim de yok öglen uykum geliyor uyuyorum da çok zaten 😍😍😍 ayy inşaallah kuzu gaz verme olmasa yarın akşam erken gebelik testi alayım da salı sabah yaparım 💜💜💜 ay kan vermeye korkuyorum 0.1 görücem diyeeee
Mira34 mrvhfsosm Aynen balım yap mutlaka erken gebelik testinde mutlaka çıkar 😍😍 salı sabahı ilk ıdrarla yap varsa cıkar mutlaka... ama ben de adetime 4 gün kala normal kaset testten yapmışstım ilk idrarla hayalet çizgiyi gördüm😍 İnşAllah sende de çıkar 🙏🙏 kaç gün kaldı adetine
mrvhfsosm Mira34 Cuma olmam lazım kuzu en kötü ihtimalle cts yani..Ay inşaAllah tamam ben yarın alayım salı sabah yapayım en iyisi 40 ml degil de 20 mlde olan testler 4-5 gun oncesi gosterirmis...😍😍 sagolll balımm destegin iciiiinnnn benim dualarım da seninnle buaradaaa 💜💜💜💜