Kızlar size kendi deneyimimi yazim 🤗 Düzenli olan adetim bebek düşünmeye başladktan snra bir ay 10 gün gecikerek ve ondan snraki İki ay üst üste adet olmadm neredeyse 10 na yakın test yaptım biri hariç hepsi negatif çıktı. O dağılan pozitif teste İhtimal bile vermedm 🤨 Sonra kadın doğuma gittim ve ultrasonla baktı doktor kan testi istedi sonuç negatif TSH değerim yüksek çıktı snra bnun için başka dktra gittim ve ilaç ve söktrcü kullandım söktürücü kullanalı iki hafta olmştu hala adet olmamştım tabi annem sende bişeler var hamilesin bak şimdiye adet sökerdi diyip bnm asabmı bozuyordu heye anne diyip kapatıyordum konuyu 🤬 ve eşimin mesleğinden dolayı hakkaride yaşıyorum. sonra aralığın 22 sinde memlekete geldik. Tabi 5 aylk evliyim 2 ay korundk snra korunmadk eltim de benm düğünmden 15 gün snra evlenmişti düğünden 2 ay snra hamile kaldı 😍 tabi eşimin babaannesi bana Kısır muamelesi yapıyordu yok neymiş gece yatarken rahmime şırıngayla katrunyağı koycakmışım ne kadr snrim bozuluyordu anlatamam hakkariden gelmişim gördüğüm muamele muazzamdı🤪 🤬 e tabi bende şuan düşünmüyorm diyordum (tabi ki yalann) 🤪iki gün snra doktora gittim hala adet olmamştım doktor söktürücü kullanıp adet olmadmı duyunca ultrasonla bakmadan hamilesin dedi bende güldüm imkansz dedim o kadr test yaptım çıkmadı dedim snra ultrason la baktı keseyi gördü tabi ben şok😱 Doktora hala inanmıyorum şaka yapıyorsunuz diyorum doktorun ağzının içine bakmaktan karşımdaki monitöre bakmak aklma bile gelmedi tabi hala inanmadım doktor idrr testi yaptı sonuç pozitif 🤣 şuan 8 haftalk hamişim 🤰 benm bebiş bana çekmiş bnde 3 aylkken gözkmüşüm 🤪 valla hakkarideki bütün arkadşlrn hamile olduğu sizin gbi erkenden göründü 🙏 biraz uzun oldu k. Bakmayın artık hala şaka gbi🤭🤗 hiç ummadığınız(mız) anda güzel haberler almak dileğiyle 😍