Kubrakarahan Fatmacar-123 chorma gir mutlu resim var ordan fotoğraf yükleye tıkla fotoğrafın linki olucak orda kopyala onu burda yorumlara yapıştır o linki
Kubrakarahan Fatmacar-123 ikili test yazan yüksek benimde o yüksek gelmişti pap değeri yükseltiyormuş işte doktorunuz ne dedi size
Fatmacar-123 Kubrakarahan eşim sonucu göstermeye gitti net bişey söylememiş olada bilir olmayada bilir demiş hiç bişey anlamadım bende
Fatmacar-123 Kubrakarahan normalden biraz yüksek çıkmış demiş sonucum nasıl sizce çokmu riskli yoksa ortamı ? Ulturasonda burun ense normaldi
Kubrakarahan Fatmacar-123 normalden biraz yüksek sınır değer 1/250 zaten kuzu korkutmak istemiyorum tabiki Ulturason iyi kombine risk iyi yaş riskin iyi ikili test riskli ama bunların hepsinin ele alınıp bakılması lazım değer yüksek ama tüm hepsine bakınca normal risk var
Kubrakarahan Fatmacar-123 evet benimde riskliydi ama temiz geldi boşu boşuna kendimi üzmüşüm seninde temiz dir muhtemelen bu testler tarama testi zaten
Ummu1234 Srpl1423 aa bizdedir aynısı oldu kan sonucun riskli çıktı ama ben amniyosentez istemedim detaylıya girdim bebeği besleyen damarda direnç çıktı sonucu bu etkilemiştir dedi ölçümlerim falan yaptı Prof doktor hiç bi bulgu yok dedi çok şükür🙏🙏
Mercannn21 Ya çok hamişlere öyle riskli diyorlar 🥹bizede öyle demişlerdi bebeğimde safra kesesini yanında kist varmış amniyosentz yaptırdım temiz çıktı