NobleMom bu_partideyalnizsin neden kullanılmasın ki? Özellikle hamilelikte güneş kremi kullanmayı öneriyorlar kalıcı lekeler oluşmasın diye.
Meleklerkorusun bu_partideyalnizsin hamilelikte mineral icerikli gunes kremi kullanilmali kimyasaldan uzak durulmali ben o yuzden bioderma mineral fluid aldim baska markada olablr ama mineral olmali fiziksel gunes kremi olmali
Happybiz bu_partideyalnizsin solante’nin hamileler için olanı var. İlk hamileliğimde de onu kullandım ikincisinde de. İçerik olarak kimyasal içermiyor ve özellikle doktor önerisiydi. Deneyebilirsiniz.
Meleklerkorusun Meleklerkorusun bu_partideyalnizsin biodermayi oneririm %100 mineral filtreli hem uva hem uvb ye karsi koruyor yapisida hafif. Ben gunes kremi konusunda cok takintiliyim yaz kis hergun kullanirim acik tenliyim her yerime ayri gunes kremi alirim hamileliğimi ogrendim hemen degistirdim içeriklere cok dikkat ederm ve mutlaka eczane urunleri kullanirim baskasina guvenmem
bu_partideyalnizsin NobleMom içerik açısından zararlı olup olmadığını bilmiyorum o yüzden yoksa tabi ki kullanilmali
Zeynepozcan bu_partideyalnizsin siz eczacıya sorarak aldığınızı yazmıştınız, zararlı olsa vereceğini zannetmiyorum
bu_partideyalnizsin Zeynepozcan takıntı yaptım tecrubeli biri durmuyordu umarım yanlış bir şey kullanmama sebep olmadı çünkü bir süredir kullaniyorum
bu_partideyalnizsin Meleklerkorusun Kolajen, Hyaluronik asit, yeşil çay, E vitamini içeriyor benim kullandığım güneş kremi
Meleklerkorusun bu_partideyalnizsin onu bilemiycem 3 tur gunes kremi var 1 kimyasal filtreli. 2 fiziksel yani mineral filtreli. 3 ikisi birden olan. Hamile oldugumuz icin 2.yi kullanmaliyiz. Eczaneye gidip ben hamileyim mineral güneş kremi istiyorm derseniz verirler
Meleklerkorusun bu_partideyalnizsin benzophenone3(oxybenzone) bu maddeyi içermiycek. Zinc oksit gibi mineral filtre olucak icinde
Meleklerkorusun bu_partideyalnizsin ben la roche posay avene bioderma disindaki markalari kullanmiyorm hicbir urunde bunlarin disina cikmiyorm o yuzden sizinkini bilemiyorm
Zeynepozcan bu_partideyalnizsin yani canım içine sinmediyse neden kullanmaya başladın ki bi cildiyeye randevu alıp sorarak başlasaydın takıntı da yapmamış olurdun bence en kısa zamanda bi cildiye doktoruna sor öyle devam et