adn111 Gamzecetin kilo alımı hızlanıyor sanırım 32den sonra bakalım ben 35in sonunda gidicem kontrole kaç olacak 😍
onehappymoom adn111 çok kilo da iyi değil kendini ve bebeği zorlama sezeryan olmak zorunda kalırsın bebişte zorlanir bırak akışına o kendisi kilo alır zaten 🤤
adn111 onehappymoom evet haklısın ben 2.5 3 arası olsa yeter diyorum yani öyle aşırı kilolu olmasın zaten dediğin gibi doğum zorlaşır ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olması benim için 🤍🤍😍
ozi086 adn111 normal bizimkiler standart kiloda yani doğum kilosu tahminen 3000-3200 civarı olacak sağlıklı olması önemli zayıf bebekler daha hızlı kilo alıp büyüyor
adn111 ozi086 öyle olursa daha ne isterim tabiki ben bilmediğim için bu son haftalarda aniden o kadar alacağını düşünemedim haklısın
Tanembebek5 AdinsMom maşallah benim de 32+2 de 2500 gr iri bir bebek dedi ama az yemek ye kilo alamasın erken doğum olabilir dedi 🥺 ama 1size doktorunuz 3 muz ye demiş sizin kilosuna vs bir sey demedi mi?? Bana muzu bırakırdı vitamini kesti
AdinsMom Tanembebek5 yok valla ama ben sezaryen olucam o nedenle dememiş olabilir haftaya anestezyenle birlikte görüşmemişz var bebek önden gittiği için doğum tarihine tam karar vericez
Tanembebek5 AdinsMom Ben de sezeryan düşünüyorum en başından beri inşallah 35 i geçeriz biz de 😥 geçtiğimiz pazartesi 32+2 de ilk defa nst ye girdim pazartesi tekrar gel dedi endişe ediyorum vallahi nolcak diye
2prensesannesiiii adn111 merhaba canım 33+3 çıktık gelişimi iyi satla uyumlu çıktı 2218 gr olmuşuz riskim bitti galiba vaktinde doğurursun dedi bu gidişle🙏🏻
adn111 2prensesannesiiii çok sevindim canim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😍💗💗