Ozlembensu Merhabalar, anadolu yakasında detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldıgınız yerler var mı? Medipol çamlıca 2450₺ fiyat verdi az önce maalesef benim için yüksek. Hisar çamlıca 1150₺ dedi fakat daha önce hiç yorum duymadım. Bilgisi olan yazabilir mi 🌸
Senayl34 Ozlembensu Zeynep Kamil ücretsiz yapıyor randevu bulabilirsen ayni şeye bakıyorlar sırf ekranı görmek için bu paralar verilmez ben vermedik yani
Adin12 Ozlembensu ben ümraniyede erbil çakara yaptırmıştım çok güzel detaylı anlatıyor zaten kendide devlette çalışıyor ama yer bulamadığım icin kasım ayında 600 tlye yaptırmıştım
Cokmucokbilmisimne Ozlembensu Merhaba siz ultrason çekimi için bir yere gittiniz mi acaba ben eşimle beraber gidebilmek için Üsküdar hospitale randevu almıştım bu cumartesi için ama doktor olmadığı için iptal edildi 690 tl idi şimdi de Çamlıca görüntüleme merkezinden randevu aldım 700 tl sizde bir yere gittiniz mi merak ettim
Ozlembensu Cokmucokbilmisimne erbil çakara gidicem çarşamba günü yorumları genelde iyi ve çogu yere göre uygun fiyatlı
Ozlembensu Senayl34 10 gündür randevu almaya çalışıyorum fakat yakalayamadım bi türlü pes ettim. Erbil çakarı buldum zeynep kamilin doktoru özel bi klinikte bakıyormuş 850 tl nakit ona gidicem
Clkbsk Senayl34 Zeynep kamilde hangi doktora aldnz acaba ben bakıyorum detayli ultrsyon yok yazılıyor yanlarinda
Senayl34 Ozlembensu devlette de o bakıyor bana da o baktı sabah 9.58 alrm kur bilgilerini gir sadece randevu aramaya basman kalsın tam 10.00 da ise baş direk çıkıyor hızlı bir şekilde alman lazum günde 6 hasta alıyorlar bende 10-15 gün uğraştım bu şekilde aldım bı yarın dene istersen zaten aynı doktor boşuna 850 verme yani
Ozlembensu Cokmucokbilmisimne merhaba erbil çakara gittim geçen hafta . Ümraniyede sibel açıkalın kliniginde hasta bakıyor. Çok çok memnun kaldım eşimle beraber gittik her detayı bize de gösterdi anlattı, kesinlikle tavsiye ediyorum. Nakit 850 kredi kartı 1050₺ di ücreti
Senayl34 Clkbsk Instagram var mı canım ordan ataym veya kadın doğumu seçince muayene yeri diyor onda 20-24 doppler yazicak ordan alıyorsun ama sabah 9.58 alarm kur saat 10.00 da yenileniyor direk al saatine vs bakmadan günde 6 kişi alıyorlar uzun sürüyor diye ben 15 gün uğraştım
busraterzi Clkbsk hastane sectikten sonra altta muayene yeride secmen lazim ilk sirada cikiyo antenetal 20 24 hafta doppler diye onu secmen lazim
busraterzi Senayl34 valla 20. Haftamdayim haftalardir ugrastim Zeynep kamile alamadim mecbur özele gidicem her sabah kalktim denedim olmadi denk gelmedi hic
Senayl34 busraterzi saniyelik canım ya kaç kere sistem attı beni özellerde 1000 TL’den başlıyor 20-24 arası oluyor zaten 1 hafta daha bekle bence