B_48_A Karakuru meyvelerden yiyorum yoğurt yada kendim meyveli yoğurt yapıyorum badem fındık süt incir kayısı ıhlamur havuç bazen granül yiyorum çok acıkırsam farklı farklı değiştiriyorum günlerini
Agg0207 Karakuru kendi yaptigin ev yogurtundan ye canım digerlerine hiç güvenme çok fark var arada doktorlarda ev yoğurdu öneriyor zaten
papatyaseveranne Günlük kafein hakkımı ara öğünde kullanıp kahve yanı meyve kuruyemiş yiyorum genellikle, Bazen ev yoğurduma meyve doğruyorum 🌸
B_48_A Karakuru öğütülmüş yulafı sabahları kahvaltı niyetine arada bir yiyorum içine bir şeyler katarak yqnınada ıhlamur çayı kuru meyveli fındıklıdanda yediğim oldu granülleri işte ara öğünde soğuk süt veya yoğurtla güzel oluyo diğerlerini yemedim daha hiç
merveogrtmn Bir kase ev yoğurdu, bir tane olgunlaşmamış muz ve badem, fındık, kaju yiyorum. Yoğurt hep fix yanındakiler değişiyor.
Tugraseda İlk ara öğünüm meyveli yulaf lapası badem sütünden, ikinci ara öğünümde mutlaka jersey sütünden mayaladığım ev yoğurduna hemen air frye attığım yazsız sebzeyle karıştırıp yiyorum. Ara öğünlerin biri tatlı biri tuzlu olunca dengeleniyo gereksiz tatlı krizlerine düşmüyorum