bu_partideyalnizsin Magnezyum ve demir alıyorum 20 haftalık hamileyim dusundum de pek balık tukettigim söylenemez doktor yazmadi da ben kafama göre alabilir miyim acaba takviye olarak
Zdgn bu_partideyalnizsin solgar aldım omega 3 balık yemek istemiyorum diye tavsiye ederim en iyisi bu araştırdım
CayGetireyimMi bu_partideyalnizsin bennkafama göre aldım valla ocean in Dr gerek yok dedi. Ben böyle uygun gördüm 🤣 asla balık yiyemiyorum.
Busraakay_26 bu_partideyalnizsin balık yediğim halde doktorum 12 hafta olduğum da yazmıştı isterseniz bir sorun başlayın
mombabe Doktor kontrolünde folate max omega3 kullanıyorum bütün vitaminlerden de günlük alım dozu kadar mevcut
beyzacmvrc bu_partideyalnizsin alabilirsiniz gebelikte kullanılması lazım aslında belki balık yediğinizi düşünmüştür. Yine de sadcee balık yağı değil içinde bir sürü vitamin var onların Regenesis Max kullanıyorum ben haftalardır Hatta interntten alıyorum bazen daha uygun oluyo
Hilal2 Bende yiyemediğimi söyledim doktoruma mesaj attım balık et tavuk yiyemiyorum dedim imom omega 3 önerdi aldım kullanıyorum siz yinede sorun ne önerirse onu alın.