Arsmngmz Kızlar 13 haftalıkken doktora gttimm cinsiyeti erkek dedi ve işte burda dedi çok sasırdım kız bekliyordum his meselesi. Tabi çok duygulandm mutlu oldum ama herkes kız dedi öyle alıstırdılar beni. Bide erken öğrendim ama doktor kesin konustu yanılma payı olabilirmi? Erkenmi 13 hafta?
Esma2424 Arsmngmz benim birinci gebelikte kız dediler ama oğlum oldu şuan da ikinci hamileliğimi yaşıyorum 14 hafta oldu ve doktorum kesinleşmeden cinsiyet söylemem yanılma olmasın dedi
Aysktr Arsmngmz Erkek erken gösterir derler ama yanılma payı var bence minimum 16dan önce inanma ben 12 haftalıkken erkek gibiydi 16 da kesin kız dedi zaten o haftalarda tamamlanmıs oluyor
YagizAsyaMom Arsmngmz 13 te erkek dedi 31+3 günlüğüm hala oğlanım var 🙆♀️ erkekler değişmiyor herhalde kızlar ya göstermiyor yada değişebiliyor erkek dediyse değişmez bence
Yoncaarslan Bence olabilir 12+4 te kiza benziyor dedi bana , 17de kesin erkek dedi. 34+3uz kesin erkek halâ 😊😊😅
Arsmngmz Yoncaarslan Çat diye erkek dedi benziyo demedi resmen soklandık özellikle eşim kız hissediyodu 😂
Cyln1 Yoncaarslan aynen bende senin gibi o haftada gittim kıza beziyor dedi ben erkek hissediyorum aklım çok karısık🤷♀️🤣
Arsmngmz Aysktr Cinsiyet öğrenmeye gitmemistik aslında özel bi doktor eyüp ekici ankarada nükleerr tıp uzmanı beyin sıvısına gittik onkendi dedi öğrendinmi diye erkek geliyor dediiii pek sanmıyorum ama hislerimde yanıldım bütün sülalemle birlikte 😂😂😂
Denizliche 12 de %70 dedi 13 de %100 dedi 😱17 de onaylamaya devam etti ayrıntılıda da değişmedi 💞🙏,bebegin pozisyonu ve doktorun tecrübesi ile ilgili bir durum bence
Scarlett Benimde 13. 15. Haftalarda erkek dedi şimdi çıktım doktordan %100 kız dedi hatta inanamadım bikaç kez sordum kesin mi diye kesin kızım olcakmış.
Scarlett Arsmngmz pipisini göstermemişti bi çıkıntı var gibi diyordu doktor ama bugün kesin olarak pipisi olmadığını öğrendik :)
Ruyakaya Arsmngmz ben 12 haftalikken doktorum erkek dedi 13 haftalik gittim kiz dedi.. hala kız 🤗 son 8 ama hala suphelerim devam edio😂
Arsmngmz reinamm Alla allaaa bende pek yanılcagını zanetmiyorum ama anlayamadım vardı orda cıkıntısı çünkü bi ay sonra tam net öğrenirim ama eekek sanki🤔😊