Sevimlianne_adayi Sabah yaptım bu şekilde 5 dk içinde oldu fakat az mcne kahvaltıdan sonra aynı marka bebe time ama kaset testini yaptım hiçbir şey yok fakat sıvı tüketim
minikmucizeemaak Sevimlianne_adayi ben burda silik çizgi gördüm canım kaset test belli bir beta hcg yi algılıyor o yüzden geç algılıyor olabilir adetim gecikmiş miydi
xbebegimx Sevimlianne_adayi sivi tuketimi fark ediyo . Hafiften silik cizgi var ama bi kac gune tekrarlarsaniz varsa daha net cikar🌸
Sevimlianne_adayi minikmucizeemaak kaset teste de gölge gibi birşey var regl gecikti mi bilmiyorum inan düzensiz oluyorum
minikmucizeemaak Sevimlianne_adayi Bunda da görme görmeme arasındayım ama erken de var bi kan testi ver bence canım
Sevimlianne_adayi minikmucizeemaak canım acil almıyor burda anlamadım başka zaman alıyordu sağlık ocağına da gitmek istemiyorum geç çikiyor 1 gün sonra o yüzden
Sevimlianne_adayi xbebegimx şey yapcam şimdi bi sıvı tüketmeden beklicem yapıcam yine aynı soluk öizgi vs görürsem bi şekilde kan vericem
minikmucizeemaak Sevimlianne_adayi Sen yine de git sağlık Ocağına ver her türlü test içinde 2 gün sonra yapsan koyulaşır bekleyeceksin zaten en azından kanı bellersin