anilaygercek 11 haftalık hamileyim. Yaklaşık 20 gündür sol kalçama agrı giriyor bütün hayatımı etkiliyor artık. Doktor hamilelikten dolayı dedi. Boyle bi durum yasayan var mı ? Ilerleyen haftalarda magnezyum başlarız dedi ama o zamanda gecer mi bilmiyorum
Hlmylmz_69 anilaygercek bol yoğur süt iç ozmn canım magnezyuma kadar kemikle alakalı şeyler ye iç düzelir 1 haftaya magnezyumda bunu iyileştirmek için olan bişe sen doğal yollarla almış olacaksın
Busssra96 anilaygercek bende 16 haftalık hamileyim 2 haftadır kalça ve bacak ağrılarım oluyor geçen hafta magnezyum kalsiyum takviyesi verdi ve yürüyüş tavsiye etti doktorum
Nisanrrerdag anilaygercek gecenlerde bmde boyle bır post acmıstım bnım sag kalcam agrıyodu geceyw kadar surdu uyurkenw sol kalcamın ustune uyudum sabah gecmıs oldu doktorum soyledım olcak dedı hamılelıkten magnezyum kullanabılır mıyım dedım boyle zamanlarda tabıkı dedı bı sakıncası yok dedı
moraviss anilaygercek benimde 11de başladı magnezyum verdi doktor baya rahatlattı düzenli kullanınca çok etki ediyor vitaminler ama aralık verince tekrar başlıyor
Nisanrrerdag Nisanrrerdag simdide bel agrılarım cok ya sureklı agrıyo hamılelıgın bukadar zor olcagını bılmıyodum