Gunay_14_18 Gunicka wad oldum❤️🙏🏻 Ekiz cox cetindi hele korpwlikde teksizse ama 2yasdan sora qaynanam komek eledi indide 5 yaslari olacag heleki rahatdj ama biraz pis kecirdim bu hamileliyi ona gore biraz cetin oldu
Gunicka Gunay_14_18 sagsalamat olsun inshAllah Asand deyil usag dunyaya getirmek Asand Hamilelik demek olar yoxdu
N0163 anneoluyorm_ doktorum ilk başta tahmini doğum 9 Ağustos demişti ama perinatolojide detaylı ultrason da 1 hafta önde gidiyor temmuz sonu gibi dedi sezeryan olacağım büyük ihtimalle bakalım ne olacak erkek bebişimiz💙
Hayatmavii16 Seher-ALTUNOK evet ilk gebelik , herhangi bir ağrım vs yok maalesef bekliyorum arada regl sancısı gibi saniyelik şeyler var sadece
Pekdemir anneoluyorm_ ne gibi şikayetleriniz başladı merak ettim benim bel ağrım çok var çok agirlastim şimdiden
Hamilelikbekliyorum _Ceyda_ 2 gün önce gittim yani 28 haftamdayım 1180 kg dedi oda kabaca ölçtü.Yurt dışındayım bu dr Türkiye deki doktorlar gibi detaylı ölçmedi.
busradmrtas Buketegemen bende 7+6 nasıl.belirtilerin var mı benim eski regli tarihim yaklaştı aynı regli olcakmisim gibi arada ağrı giriyor geçiyor ve sabahları çok fena uyanıyorum bulantı ile gün içinde de ara ara oluyor