Forever Hazal65- ilk gebelikse eğer biraz geç hissediliyor ikinci gebelikte biraz dhaa erken arada tatlı şeyler ye çok kaçırmadan sonra uzan biraz sonra bebeğin hareketini dinle 🥰
Hazal65- anneoluyorm_ Forever o kadar çok odaklanıyorum hissetmek için uzun uzun konuşmalar yapıyorum mesala😊😊 her doktora gittiğimde de bebeğin çok hareketli diyor 😊 bence ben anlamıyorum
Gonca_ergn anneoluyorm_ bende ilk uygulamayı yüklediğim de 4 haftalikti çok özeniyordum 35 36 haftalara 😂 ama zaman çabuk geçiyor benim için az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Ccayyonn anneoluyorm_ 38+0 ız bugün kontrolümüzü çatı muayenemizi olduk geldik ne açılma var ne gelen ne giden 😅
Likayolcusu Hazal65- olabilir canom rahim duvarı ilk gebelikte kalın oluyor ben kardeşim doğuma kadar çok az his etti bebeğe de bağlı bşraz sakin bi bebekse sert hareketler yapmıyordur
Forever Hazal65- bende öyleydim şuan kızımda bile bazen diyorum ki neden hareket etmiyor filan gidiyoruz doktora şaşkınlıkla ultrasonda izliyoruz🤭😂
mizginn_ Umudumu_z 16 ve 17 haftalık daha net sonuç verir ben 16 haftalıkken kızım olacağını öğrendim 🥰💜 şuan 17+3