Yorgunanne88 344149 ben Derya hanimda sezeryan oldum cok memnun kaldim. Suan 2.bebegime hamileyim yine ona gidiyorum cok guveniyorum.
Esralimuu Yorgunanne88 merhaba bsey sormak ıstıyorum size ben derya hamımda ıstege bağlı seseryan olmak ıstyorum aşırı korkum ve panik atağım var normal doğumdan çok korkuyorum bunun söylesem fıkri ne olur doktorun ve ıstege bağlı sezeryqn fiyatı 25 bin tl ımıs çok şaşırdım
Damlaarsln Bende ona gidiyorum 28 haftalık hamileyim bazen çok iyi bazen çok kısa kısa ilgilenip gönderiyor bende korkuyorum tereddüt ediyorum doğumda da böyle mu olur diye gerçekten iyi mi kimisi doğum da ilgilenmedi bile doğru düzgün sonrasında kontrole bile gelmedi yazmıştı burda
Ndd_ Bende Derya hanımda olucam yanıtları merak ediyorum evet bazen çok acele bakıyor umarım doğumdada bu şekilde olmaz
veramommy Bende Derya hanıma gidiyorum,yorumları bekleyenlerdenim,benim tek şikayetim muayene 10 dakika ama kapısında 2 saat bekliyorum o yüzden değiştirsem mi kararsızım
344149 Çok yoğun muayeneler bazen çok kısa gibi geliyor bana ama Derya hanım da öyleymiş bilemedim bende
Sehrazatt Bende daha yeni başladım ilk kez muayene ye gittim dediğiniz gibi biraz acele ediyor gibi geldi kararsız kaldım devam edip etmemek konusunda sonuçta o kadar para veriyoruz insan biraz ilgi bekliyor .
Damlaarsln Sehrazatt evet bende çok kararsız derya hanimda bahsediyorsaniz gerçekten öyle napicam bilmiyorum
Damlaarsln Esralimuu şuan 25 ve 6 ayda Bi fiyatlar artıyor bildiğim kadarıyla bende çok sasirmistim duyunca
Sehrazatt Damlaarsln ya ciddi misiniz peki normal doğum yada zorunlu sezeryan fiyatları ne acaba bilginiz var mı 🌸