Yazmelegi_ Cskn1 bende mide bulantısı yaptı sonra doktora söyledim değiştik hapı suanki yapmiyor bide içtikten 10 15 dk snra Portakal yiyorum iyi geliyor
arirangg Cskn1 Ben kullanıyorum bu çok iyi geldi bana. Başka kullanıyordum onu değiştirdim buna geçtim
Minaesra Cskn1 ben ferrumdan gynoya geçtim bana iyi geldi, yalnız kan ilaçları genel olarak kabızlık ve mide bulantısı yapar hangisi olursa olsun 🥲 üç tane marka değişmiş birisi olarak 😂
20223 Cskn1 bana doktor sinfer verdi kabızlık mide bulantısı yapar diğerleri bunu kullan dddi sorun yaşamadım 🫶🏻
Beyza6 mercimekkoftesi1 ya bencede aynı sorun oldu hemde çok fena nedendirki acaba doktoraya söyleyemedim
mercimekkoftesi1 Beyza6 ilacın yan etkisi oymuş, kabızlık olunca hemoroidde oldu bende ağlayarak gidiyordum tuvalete. Sonra doktoruma söyledim değiştirmişti ilacı
Elvan77 Ben kullanıyorum gyno ferro sanol bende mide bulantısı yapmadı ama diğer afedrsnz kabızlk vs yan etkilerini gördüm bol su içmeme rağmen ferruma geçeyim dedim ondada b12 yok bnm biraz düşük çıkmıştı mecbur buna devam ediyorum😌
ftmasrt Cskn1 kusturmaktan helak etmişti beni yemekten soğutmuştu. Sidefer kullanmaya başladım çok şükür gözüm açıldı 😂