zeyneparacii Merhaba hanımlar adetime 7-8 gün var kaset test yaptım tek cızgı yanılma payı olur mu erken mı suan ya da erken gebelik testi mi yapsaydım sizlerin nasıldı en son adet tarihin 20 mart
Asel5234 zeyneparacii Bence adete 1-2 gün kala erken gebelik testi yapın ben çok erken yapıp negatifi görmüştüm çok kafama takıp stres yapıyordum bu sefer adete 2 gün kala yaptım önce tek çizgi oldu yine olmadı diye üzülürken bir baktım ki ikinci çizgi belirginleşti çok şükür umarım inşallah sizinde öyle olur 🤲🏻🤲🏻💜 Acele etmeyin 😊
fizikcianne zeyneparacii 7-8 gün çok erken. Yumurtlamadan sonra 12 gün geçmesini bekleyip öyle yapman lazım.
sehrengiz_8 zeyneparacii çok erken adetin geçmeden test yapmak gibi bir hataya düşme kendini psikolojik olarak yıpratıyorsın zamanla
minikmucizeemaak zeyneparacii Ben regli tarihim 6 Nisan dı 30 unda kan verdim 1.20 negatifti 1 inde kan verdim pozitife döndü canım erken daha yumurtlama günü önemli değil en az 11 12 gün geçmesi gerek yumurtlamadan
Aslanemir zeyneparacii sende benim gibi sabırsızlardansın sanırm😀 ben 4 5 gün varken erken test yaptm çıkmadı adetim in 4 gün geçmesiyle normal ucuz testlerden yaptm silik çıkmıştı. Meğerse geç döllenme olmuş biraz daha bekle istersen tek çizgiyi görünce insan biraz üzülüyor