SemaKumtepe ozlem-ksknnn en basından beri tüm bölge için gidiyorum 32.haftadayım doguma kadar gidicem yine herhangi bir sorun olmadı
Ruyaaa Hamileligimi 5 haftalikken ogrendim suan 35 haftalik hamileyim.ve basindan beri agdaya gidiyorum ozelde dahil..
Ozge_brbr ozlem-ksknnn bacaklarını yukarı kaldırarak 🙈 son zamanlarda ise karnın iyice çıktığı için bacaklarını kaldıramıyosun haliyle, o zaman da yan yatıyorsun öyle açıyorsun bacaklarını
deryanehir ozlem-ksknnn canım benim hamilelikte ağdanın ne tür bir zararı olabilirki anlamadım özel bölge dahil her ay gidiyorum
songul123 ozlem-ksknnn şuan yüz üstü yatmasinda sakınca olmaz daha çok küçük 5 dakika sürüyor zaten benim kuaförüm rahat edemeyince yan yatırıp aliyor
ozlem-ksknnn songul123 şuan aynen belki birşey olmaz yüz üstü yatınca ama ilerleyen zaman için sormuştum teşekkür ederim 😌
Bsrakyc59 ozlem-ksknnn valla hamileliğimin başından beri gidiyorum. Çok şükür hiçbişeyimiz yok 🙏😀 son 35 gün 😌
dilannnyilmazz ozlem-ksknnn göbeğimde hamilelik döneminde kıllanma oldugu icin onuda aldiriyorum ama cok sıcak agda vurdurma agda yaptiktan sonra elinde gobegine masaj yap iyi geliyor canim
yarennn ozlem-ksknnn 28 haftaligim hamilelikten öncede sonra da bu haftaya kadar sürekli kuaförde yaptırdım agdamı özel bölgede dahil bir sıkıntı yaşamadım bu haftada gidecem hatta