birmeleginannesi_ Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ayıptır söylemesi benim regliden önce çok akıntım geldiği aylarda reglimden aşırı pıhtı geliyor.. Nedenini biliyor musunuz regli neden pıhtılı gelir kötü mü öyle gelmesi iyi mi bı bilginiz varmı ?
Hayrnnisaors97 Yumurtlama çok olduğu dönem de adet dönemin de pıhtı olması normal diye biliyorum endişe edecek bi durum olduğunu duymadım hiç
birmeleginannesi_ Hayrnnisaors97 yumurtlama önceki dönemde mi yoksa regliden sonra oluşacak yumurtlama için mi peki
Sibel_72 Rahim kendını gebeliğe hazırlıyor siz gebelik düşünmediğiniz için rahim kalınlasıp ciğer gibi atıyor yani korkulacak hiçbir yok ama hormon testi verebilirsiniz belki polistikover var sizde
birmeleginannesi_ Sibel_72 ay olmasın ya çok korkuyorum.. ben verdiğim her testte doktorlar normal bı sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum
Sibel_72 birmeleginannesi_ teste sorun yoksa bır yumurtalıklarınıza bakın kendımden örnek vereyim bende ciğer gıbı oluyordum yumurta tembelliğim vardı
Sibel_72 birmeleginannesi_ vajinal ultrason yada karnınızda bol idrarla giderseniz yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum derseniz bakarlar
birmeleginannesi_ Sibel_72 yok hayır kalınlık 9 cm dedi iki yumurtan gelişmiş biri 18 biri 20 dedi gayet iyi dedi