Hafizebirhanim Henuz 7 haftalik hamileyim, doktorum 4 saatlik bi yolculugun bebege zarar vermeyecegni ve seyehat edebilecegmi soyledi lakin etraftaki herkes bebeğin düşer yok soype böyle laf soyluyorlar gercekten tehlike arz edermi ?
Eldgrn Hafizebirhanim bir riskin vs yoksa üzerine doktorun onay verdiyse dinlemene gerek yok diğerlerini 1 saatte 2 saatte bir mola verildiğinde yürü yeter millete kalsa her şeye bir kılıf buluyorlar kulak arkası et
Canimucizem Hafizebirhanim ara ara mola verin bacaklarda kan dolaşımı için biraz yürüyüş yaparsınız aynı pozisyonda oturmak ağrı yapar hem hepsi Allah’a emanet 🤍
Heymomyy 35 haftalık hamileyim hamileliğimin her döneminde seyahat ettim :) havada karada her türlü yolculuk yaptım çevremdekiler kulaktan doyma laflarla çok söylediler ama ben doktorumun ne dediğine bakarım riskli bir durum yok ise herhangi bir sorun teşkil etmez dedi doktorum bence de öyle :))
Eldgrn Hafizebirhanim mecbur canım yoksa çok baş ağrıyor ne kadar yakının olursa olsun önemli olan sen ve bebeğin en sağlıklısını en iyisini senden daha iyi kimse bilemez
Aslibali Bu kişiden kişiye göre değişir bana izin verilen süre 2 saat mesela. 4 saat uzaklıkta olan babaannemin venazesine gidememistim mesela. Demekki bir sijinti görmedi ki izin verdi ama ilk üç ay ekstra dikkat etmek lazım biliyorsun bunu düşünerek yola çık.