busraokutan birmeleginannesi_ kuzum herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Belki benim için zamanı değildir o yüzdendir. Olacak olan olacaksa önüne bin tane engel koysan da olur olmayacaksa istersen dağları taşları del yine olmaz. Demem o ki vakti zamanı vardır belki. Sen yine de çabala, dene eğer doktorun baslatacaksa
birmeleginannesi_ Kivircikkuala 10 aydır olmuyo ama yumurtlama zamanlarinda çok birlikte değildik eşim askeri personel sürekli evde değil ondan şu bir buçuk ay yanimdaydi şimdi yine gitti bı rahim filmi çekilmedim şuan
Kivircikkuala birmeleginannesi_ canım kesinlikle rahim filmi çok önemli ben 1,5 sene sonra çekindim tüplerim tıkalı çıktı doktor 6 ay dene gel dedi 6 ay sonra gittim o doktor ayrılmıştı yeni doktorum ise çok fazla geçiş olmadığını bu şekilde hamile kalamayacağımı söyledi ameliyat önerdi . Laparoskopi olacağım bayramdan sonra . 2 senem çöp yani . Bence aksatma derim
Gonca_ergn Kivircikkuala bende rahîm filmi çektirdim sorun çıkmadı şükür ama üstüne hemen gebe kaldım o zaman arastirmadaydim düşük neden oluyor bilinmiyordu meğer kanımda pıhtı varmış ondan oluyormuş 😢
birmeleginannesi_ Kivircikkuala tamam canım sağol bakalım denicem inşallah güzel sonuçlar gelir dua et bana🥰
Gonca_ergn birmeleginannesi_ 1gunde 1 ilişkiye yumurta çatlağı zamana illaki gelir ben hep öyle yaptım bide ilk yarım saat kıpırdamadan uzandım stres yapma kendini kasma stres bide kasmadan dolayı yumurtaliga giden damar kasılıyormuş ondanda olmuyor bide nasip Allah tez vakitte nasip etsin inşallah tüm bekleyenlere🤲🤲❤️
birmeleginannesi_ Gonca_ergn benim eşim askeri personel bebeğim haftada bir geliyo inşallah yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyoruz bir defa yapmayla olur inşallah
Kivircikkuala Gonca_ergn kuzum ya 🥲 Rabbim mübarek günde bize de sevinçler yasamayı en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌷
birmeleginannesi_ Gonca_ergn bende kaybettim bebeğimi kan pıhtılaşmasi olabilir dediler gittim test verdim pihtilasma yokmuş ama tetikleyen hormonumun biri yüksek çıktı biraz hamile kalırsam ne yapicam bilmiyorum ya
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Gonca_ergn birmeleginannesi_ sürekli gittiğiniz bir doktor olsun gebeligimin ilk haftalarinda progestan fitil tutunması için verdi doktor pıhtı dan dolayi oksapar verdi yani ayarlayin herseyi öğrenir öğrenmez diye yardım edecek doktor olması lazim ben telefonla konusup ilaçları almıştım o zamanlar özele gidiyordum iyiydi doktorum