aysesmsk_ Canım aşırı kum yemek istiyor bu durumda eşim de bi hayli şaşkın.. Kimler var acaba benim gibi olan🥹
anneolmakzoramagulusuyeter_ aysesmsk_ bunlar hep kan degerlerinizin düşük olmasından kaynaklanıyor lütfen kanininza baktirin
Mlsayca_07 aysesmsk_ ayyy kız benmde toprak geçenlerde eşim bahçeye domates falan ekıyordu vallahı bildiğin dayanamıyordum bırazcık alayım diye çırpındım resmen eşim izin vermedi 😅😅
aysesmsk_ @Ayla63 toprak kum hiç farketmiyor ama eşimi bi türlü ikna edemiyorum😞 Bende Türk kahvesi yapıp kahvenin telvesini yiyorum😅
aysesmsk_ @anneolmakzoramagulusuyeter_ en son baktırdığımda herşey normaldi yarın tekrar kontrolüm var zaten bakalım ☺️
anneolmakzoramagulusuyeter_ aysesmsk_ genelde mineral eksikliği sonucu gelişiyor umarım değerleriniz yine iyi çıkar sadece bir asermedir😁
aysesmsk_ @anneolmakzoramagulusuyeter_ Bencede kesinlikle bu bi aşerme çünkü aksi bir durum kendimde görmüyorum umarım öyledir tabi😅
Nazlii_i Yanlız değilsin 5 saat önce konuştuk eşimle aşırı kum toprak çekiyor canım. Temizlik yaparken cam kenarındaki tozların kokusu geliyor sanki burnuma 😅😅
Heymomyy aysesmsk_ benim de canım çok istiyor ama doktorum kesinlikle yeme dedi parazit yapıyormuş 🙈 demir eksikliğinden dolayı oluyor bende kar yağdığı zamanlar kar yedim şimdi de buz yiyerek o isteği bastırmaya çalışıyorum ☺️😅