buusur Yuksel_Kurt benimde aklıma ilk erik düştü Allahtan manavlarda ufak da olsa paketle satıyorlar bakalım ekşi aşerince ayşe dedikleri tutacak mı🙈😁
buusur Yuksel_Kurt ay inşallah tuzluyla ekşiye düştüm çünkü resmen bide kendimi çok çirkin hissediyorum sivilcelendim kız annenin güzelliğini alır derler bakalım
buusur Esrayunus baktım erkek diyor bana herkeste erkek gördü rüyasında ama benim gönlümden kız geçiyor öğrenince post açalım
MelisaOzmen Esrayunus evet erkek çıkıyo benim de. Hamileliğimin başından beri ben de buram buram erkek hissediyorum ama kime sorsam kızın olcak diyor sağlıklı hayırlı olsun da artık bakalım birkaç haftaya belli olur
MelisaOzmen bugün ben de 10+0 oldum 🫠 prilam dr sayesinde yemek yiyebiliyorum seçiciyim tabi ki ama hiç değilse doyduğumu hissediyorum tavsiye ederim onu kullanmadan önce sadece hazır patates kızartması yiyebiliyodum
buusur MelisaOzmen bende her gece yatmadan bir tane prilam içiyorum yoksa çok zor süründürüyor resmen bulantı😔 ama çok uyku ve halsizlik yapıyor sabah gözümü açamıyorum sizde de var mı
MelisaOzmen Esrayunus akşamları 1 tane içmek yetiyor bana önceden de bulantılarım beni yatırcak kadar değildi çevreme göre daha az bulantım vardı ama yemek yememe çok etki ediyordu hep açtım ve her yemekte mutlaka kusuyordum şimdi ilaç sayesinde yemek yiyebiliyorum bulantım azaldı içmediğimde bulantılar başlıyor geri
MelisaOzmen buusur evet ben normalde de uyumayı seven birisiyim prilamın ekstra bi etkisi var mı bilmiyorum ama hamileliğin genel etkisi de olabilir bu uyku