busenaz68 ZeynepTt- sancılarınızı ve kasılmanızı takip edin eğer haftaniz gelmişse de sıcak suyun altında çömelme hareketi yapın kolay açılmayı sağlar 🥰
ZeynepTt- busenaz68 38+3 haftalık olduk sıcak suyla duştan sonra böyle olmaya başladı zaten sızlar gibi bi ağrı var ama ilk doğum olduğu için sancı mı bilemiyorum 🥴 salı günü 1 parmak açıklık var demişti doktorum
Ftm124 ZeynepTt- biz aynıyız galiba ben de 37+6 vajinamda hafif batma oldu. Doğruyorum diye korktum skdkkd
Burrccu ZeynepTt- ayni gundeyiz :) bende bugun ilk defa adet sanciisi gibi ufaktan biseyler hissettim :) rahatsiz edici bisey degildi ama ufaktan gelip gidiyor🤭 artsa keske diyorum bi yandan😂 ama hic artacak gibi durmuyor🤭
mervesu12 Ftm124 bende 37+4’üm post açtım canım çok yanıyor sanki vajinam yarılıyor gibi acıyor ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne de uzanabiliyorum aptal oldum
_Damlamumci_16 ZeynepTt- benımde bu aralar aşagıya baskısını hıssedıyorum sağ kasıgımda agrı var 5 gun once gittiğimde acılmam yoktu simdi ne oldu bilmiyorum ama gun gectıkce artan agrı ve baskı var alt tarafımda
Nedbur ZeynepTt- Bende sabah komtrolüm var diye bekliyorum ama dayanamazsam gidicem hayırlı haberler alırsınız inşallah sağlıkla kavuşalım
arzu3525 Pozisyondan dolayı bebek baskı yapıyor vajina üstünde hareketlerini hissediyorum ve hareket ettikçe canımı acıtıyor normal mi sizce
KbraN_1 mervesu12 geçiyor mu canım bazen benim de çok acıyor sol alt bacak aram kemiğim kırılıyor gibi.
ZeynepTt- Elifknt nst de hafif sancı çıktı şimdilik geri yolladılar pazar sabaha karşı gel yatış yapalım dediler bakalım 🥲