Busra_17dereli 15+5 haftalık gebeyim ultırasonda boynuna 2 defa kordon dolandığını söyledi doktorumuz 3 hafta sonra gel tekrar bakarız dedi . Başına böyle birşey gelen varmı lütfen çok kötüyüm çok korkuyorum . Ve bebek aşağıda çok ağrım oluyor
Gamzer Busra_17dereli Bebekler kordonu dolayabiliyor canım, hareket ettikçe geri cozedebiliyor. Korkma, korkmanı gerektirecek birsey olsa doktorun 3 haft sonra gel demezdi bence. 🧡
Sedaankt Busra_17dereli ben 35 haftalık hamileyim benim bebeğiminde boynuna kordon dolanmış ama şu an sıkıntı yapmıyor senin bebeğin henüz küçük kordonu çıkartabilir ama bende öyle bişey mümkün değil maalesef büyüdüğü için
Guldenizcelik Sedaankt benim kız da dolamış bi kere ama gevşek dedi doktorum çıkarmazsa eğer normal doğum olmuycak sezaryan olucak 36 +5
Sedaankt Guldenizcelik bana hiç sezeryan olabilirsin falan demedi ben sordum durumları hangi taraftan dolandığına bağlı dedi eğer kordon kısa kalırsa sezeryan onu da göremiyor sanırım kaç kat olduğunu da sordum bir gibi duruyo dedi net bişey söylemedi bana
Freckles Anne karnındayken sıkıntı çok olmuyor kordonun dolanmasında çünkü zaten akciğer nefesi almıyorlar. 15. Haftada daha yeri geniş hareketleri baya serbest bence geri çözülür hareket ede ede ama 3 hafta sonra değil bence her hafta git kontrole