Nure44 Kızlar yarın doktor kontrolüm var ilk defa çatı muayenesi olacağım inşallah erkencikten kavuşurum yavruma sağ Salim çünkü baya ağır olmaya başladı 🧿😂
yarendogann Nure44 40. haftam artık kızım gelmiyor bir türlü pazar gecesi yatışım olacak artık 4 cm açıklığım var ama sancım yok bakalım🙏💓
Aysinvebebito Nure44 çatı muayenesi öncesi doktor çatı muayenesi haftaya olacaksın gibi bişey söylüyor mu canım
beyzacmvrc Nure44 30+5 🌼 Benim geceler hep böyle uykusuz 😂 eşim gece çalışıyor benmde canım uyumak istemiyo korku değil de böyle ne bilim uyku gelmiyo geç saatlere kadar sonra da öğlene kadar uyuyorum🥲
Elsanur Bende 36+1 oldum çarşamba günü çatı muayenemmvar 37 haftalıkken bakalım ne olacak Bu arada bugün yürüyüşten geldim genital bölgemden o bacaklarıma olan iki kemik fena ağrıyor çatım mı oluyo acaba orası bebek oraya ağırlık mı yağıyor anlamadım
yagmur50 Nure44 37+2 yarın bizimde kontrol günümüz çatı muanesi yapabilirim demişti doktorum bebeğim en son dönmemişti çok merak ediyorum son durum nedir 🤩
Kubra-D Nure44 00.00 itibariyle bende 37+4 e giriş yaptm cumartesi çatı muayenesi olcak benmde bakalm herşeyimiz hazır kızçemizi bekliyoruz, ☺️☺️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah