pnraks Prolaktin 38 çıktı. Doktor dostinex verdi içinde sadece 2 hap var. Birini bugün içtim diğerini haftaya içeceğim ama 1 ay sonra kan vermeye gel dedi. Korunmaya gerek var mı? Korundunuz mu benim gibi olan var mı 🙏
ikranurkutay pnraks şuan bende kullanıyorum canım benimkinin içinde 8 tane var haftada iki içcem iki kutu yazdı ben korunmuyorum senin değer kaç çıktı korunmaya gerek yok☺️
Gamzer pnraks Bende ilk gebeligimden önce kullanmıştım. 3 günde bir yarım içiyordum, doktorum hiç korunmam gerektiğini falan söylemedi bana. Hatta ilacı kullandığım ay hamile kaldim🙂
Falancahanim pnraks Merhaba, doktorum banada verdi ve özellikle sordum korunmana gerek yok hiç bi şekilde kullanırken bile hamile kalabilirsin dedi:) öğrenirseniz bırakırsınız kullanmayı
Chooo Ben şuan 31 haftalık hamileyim benimde yüksek çıktı biraz zor hamile kalman demisti bende iki tane vardı içersinde onu düzenli kullandım 2 ay sonrasi hamile kaldım
Hayal23455 Chooo mrb hayırlı olsun :) değeriniz kaçtı sizin ? Dostinex kullandıktan sonra mı gene kaldınız
Betbet98 Bende 41.5 çıkmıştı doktor dostinex verdi 8 li olandan ve 4 gün boyunca her gün içmemi söyledi. Adetin 21. günü kan verdim ama beta 0.02 çıktı umudum yok , sanırım bu ayda hamile kalamadım. Bekliyorum adet tarihimi