Gamzer Tulaybekil Ben ne bulursam yedim. Et balık sebze süt ürünleri aklına gelebilecek hersey. Bebeğim 37+3 te 3550 gram dogdu🧡
Btlatls Tulaybekil genrllikle protein ağırlıklı beslenmek özellikle doktorum günde enaz ½ yumurta yemeni önerdi.Avokado muz ve kaşar peyniri bebeğe kilo aldıran besinler olarak önerdi.Ayriyetten ceviz ve fındık bir avuç beyin gelişimi için.Kemik gelişimi ve anne sağlığı için 2 bardak süt
Herseyguzelolsun7 Ben ne bulursam yiyorum ne abartıyorum ne de az yiyorum ama kilosu hep fazla oluyor. Maşallah 23+5 887 gram🧿 olmuş. Sanırım diyet gerekecek şeker yüklemesinden sonra
ArvenMom Araseymen09 tatlım bilerek söylemedim canı çekenen olur vebaline girmiyim bu saate ama şaka değil her şekilde yani aklına gelen her yemekte yiyecekte etli yenilen yiyiyorum kırmızı et anneye değil direk bebeğe kilo aldırıyo bunu çok iyi deneyimledim
Araseymen09 ArvenMom ben kıyma ve tavuk göğsünden başka et yiyemiyorum normalde de yemiyorum onların da faydası olur mu meselâ sote şekli mi sulu yemekte mi yemek daha faydalı diye sormak istedim baharat falan girince tadı değişince aynı faydayı sağlar mi
1996snl Tulaybekil yumurta ceviz süt yoğurt balık kefir düzenli tüket yumrta kahvaltıda hep bi tane ye misal günde 5ceviz ye dğzenli kefir iç kefir çok iyi diyebilirim
ArvenMom Araseymen09 valla canım eşim yapıuo yemekleri baharatını falan herşeyi ona göre ayarlıyor ama etli olan herşey faydalı olur çok baharat tuzlu olmadığı sürece çok fayda sağlar emin ol tavukta iyidir kıyma mesela az yağlı köfte baharatı az yada yemeklerin içinde kuşbaşı falan yani yiyebilirsen iyi olur ama nasıl rahat hissediyorsan sadece yağı baharatı ve tuzuna dikkat edildiği sürece sıkıntı olmaz fayda sağlar ☺️
Araseymen09 ArvenMom Çok teşekkür ederim canim zaten gebelik tansiyonum olduğu için tuz çok kullanmıyorum tekrardan teşekküler kaç haftaliksiniz bebisiniz belli mi
Araseymen09 ArvenMom maşallah canım sağlıkla huzurla kucağına al inşallah😚😍 bende 21 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah sizin ilk gebelik mi
ArvenMom Araseymen09 ahahah okuyorum da çoğu anne öyle diyor sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım 🤲🏼❤️