sedaashn Merhaba arkadaşlar ben şuan 7+5 hamileyim tiroid im 3,90 çıktı doktorda bana ilaç yazdı fakat aklımda şöyle bi soru kaldı bu ilaç bebeğe zarar veririmi diye sizede sormak istedim içen varmı acaba aynı ilaçtan ??? EUTHYROX 25 MCG
annekuzusu_ sedaashn hayır tabiki bende kullanıyorum hiç bir zararı yok asıl kullanmasan yüksek zaten o zararli troitinin inmesi lazım bide zararı olan birşeyi asla hiç bir doktor vermez ben 32haftaligim ve gebeliğin başından beri kullanıyorum kesinlikle kullan…
sehrengiz_8 sedaashn vermez asıl kullanmaman zarar verir gebelikte tiroid olabildiğince dengede durmalı
Htcdgrl sedaashn kesinlikle zararı olmaz bende baslangıctan beri doktor kontrolünde ilacla ilerliyorum yükseldikce ilac dozum artıyor düsünce düşürüyor doktorum dengeliyor düzenli ve kahvaltıdan 1 2 saat önce icmeye calıs ihmal etme asıl kullanmaman büyük sıkıntılara sebep olur
mucizeeem_ İlaçı kullanmazsan zarar verir bende kullanıyorum her ay baktırman lazım doktorun söyler zaten kontrol altında olmalı tsh değerin yoksa bebeğinin gelişimini etkiler dikkatli olman şart
Braa3434 sedaashn Sabah kahvaltıdan yarım veya bir saat önce içmen gerekiyor mutlaka kullanmalısın bu ilacı kullanmaktan korkma ve 3 hafta sonra tekrar kan vermeye git aksatma
Htcdgrl sedaashn bana doktorum ozellikle en az 1 saat önce icmemi söyledi dikkatli kullan ki cabuk göresin etkisini
Ftmaskr sedaashn vermez bende kullanıyorum ilk gebeligimde hatta 75mg bile kullandım bu 2. Gebeliğim 25mg kullaniyorum