Ebrulicee Bileğimde kızarılık ve kuruluk oluştu üstelik kaşınıyor ara ara önceki günlerde yoktu bugün ilerlediğini farkettim sizce bu nedir yaşayan oldu mu nasıl geçiyor bilginiz var mı?
Senbenimmucizem Ebrulicee bende de var kızımda da oldu hemde iki elinde bu nedir bilen bizi de aydınlatsın
Cgdm07 Ebrulicee aynısı vardı geçen haftaya kadar her el yıkamadan sonra Bepanthol sürdüm ama bence markanın bı önemi yok bol nemlendirin zeytinyağı da olur yağ bazlı kremde kuruluğunu giderince kasintim geçti kızarıklık azaldi
Ebrulicee Elif96kurt krem ve ilaçlar yasak olduğu için doktor beyaz içerikli sabun önerdi kullandım kendiliğinden geçti
Ebrulicee Nazardan olur derler ama bilemiyorum tam olarak beyaz sabunla yıkatın ellerini birkaç gün içinde geçti benim ki
Ebrulicee babyasyanil evet bildiğimiz beyaz hacı Şakir sabun. Renkli kokulu olanları önermedi doktor beyaz olması gerekiyor
Zynpgkcy9 Kaşıntı bendede var yeterli miktarda su icmedigimizden bebegede gidiyor biliyorsunuz vücut nem kaybediyor bol bol su iç ve vücudunu nemlendir birde çok sıcak suyla duş alma derim 🤷🏻♀️sadece öneri ve araştırdigim kadari