prematureannesi_ Egemomsss görselerde görmemezliğe gelende çoktur posta yorum atalım da öne çıksın yarın gündüz daha çok kişiye ulaşabilir.
Deletedmom_85 Egemomsss şubata kadar gittim daha da giderdim de çok fazla donmaya başladı ilerleyemiyordum artık :( inşallah iyilerdir inşallah…
Sumiire Deletedmom_85 bu ıp adresinden falan çıkmaz mı bazen şikayet vs oluşturduğunda bu şekilde buluyolar sanırım
prematureannesi_ Egemomsss yarın bakıcam detaylı ne bulabilirsek artık inşallah biryerlere yazmıştır sosyal medyası vardır. Tek temenni inşallah buradan kendine arkadaşlık yapmıştır.
prematureannesi_ Egemomsss o kadar yazıp yazıp sildim ki bir türlü cümleyi kuramadım birbirine ekleyemedim Düşündüklerimi bile yazamaz hale geliyorum.. Çünkü bir anda stres basıyor ter basması geliyor. Rabbim yardımcımız olsun. Yere göğe sakinlik versin bir daha böyle doğal afetler yaşamayalım önlem alalım..
Egemomsss prematureannesi_ O duyguyu çok iyi bilirim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimizi korusun🙏
myangelson Egemomsss ya dün benim de aklıma geldi profiline baktım 4 Şubat inşallah iyilerdir diye geçirdim içimden hiçbir bilgi bilmiyorum bende 😔
prematureannesi_ Deletedmom_85 çok zor sadece buradaki yorumlarıyla nasıl bulacağız ki. İnşallah başka şehirdedir.
mine3444 Tanımıyorum ama çok merak ettim ve üzüldüm. İnşallah hayattadır. Ama çok aktif biriydi diyorsunuz, mutlaka girer deprem derdini de paylaşırdi 😭😭😭 😓
elaymoms prematureannesi_ Anlattigin şeyleri fazlasiyla yaşadım. Evim yuvam dediğim daire yerle bir oldu resmen bebisime aldığım kiyafetlerin üstüne duvar çöktü. Evden çıktıktan sonra korkudan altıma kacirmisim bebeğimi düşürdüm sandım. Neler neler hala geceleri uyumakta zorluk çekiyorum. Sizin uzaktan gördüğünüz şeyleri bizler birebir yaşadık. İnsanlarin çığlıkları kulağımdan gitmiyor o an mahşer alanı gibiydi kendi canını zor kurtariyosun başkalarının derdine düşmek istiyosun ama hava kapkaranlık yağmur şakır şakır yağıyor ve sallanmaya devam ediyor. Ayağımız çıplak it gibi titriyorduk. Ben bir de uyanıktim ilk başlangıç anından sonuna kadar yaşadım herşeyi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Benim için hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim..
Egemomsss elaymoms Çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi. Şimdi neredesin peki?
mathildays1 elaymoms çok geçmiş olsun 😔 ev yıkılması dışında tam anlattıklarını yaşadım ben de.. çok zor hala neler yaşadık diye şaşırıyorum.. insan hayatının bu kadar ucuz olmasına, başta yetki sahipleri olmak üzere insanların normalleşmesini midem kabul etmiyor..
prematureannesi_ elaymoms geçmiş olsun canım benim inşallah böyle bir depremi hiçkimse yaşamaz. Çok üzüldüm şuan iyi misiniz ? Çok zor gerçekten çoook zor ya. 🥀
Aaaysee prematureannesi_ evet depremden bi süre sonra bi kere daha konusmustuk bu arkadaşı post açıp ama o zman da bir sey bulamadık :/ biz Adıyaman hakkında konuştuğumuz da yanlış hatırlamıyorsam bana Adıyamanlı olduğunu ama orada yaşamadığını hatta buraları çok bilmediğini söylemişti,insaAllah öyledir de buralarda değildir deprem zmaanı :/ Egemomsss