nilaydatokus elifcerennn hayır her zaman aile hekimine ya da doktoruna yazdırıp alabilirsin eczaneden. Neden parayla almıyorsun ki ?
nilaydatokus elifcerennn süresi dolmadığı için dolmasını beklemen lazım günde 2 taneden hesaplanıyor onun süresi gittiğinde tekrar yazdırıp ücretsiz alabilirsin. Eğer süresi dolmadıysa ya günde 2den fazla içiyorsun ya da kaybettin ilacından bir tane falan
symag elifcerennn aslında eczacıya kızıyorum .günde 2 tane kullanın yazmış ben 3 kere kullanacam oda bitecek sonra alamıyoruz. Benimde başıma geldi. Parayla almak zorunda kaldık.
elaymoms elifcerennn doktoruna günlük ne kadar kullandığını söyle ona göre yazsın doz miktarini böylece günü gününe uyar 💃💃
Ayse723 elifcerennn bana da doktorum yazmıştı ama kullanmamıştım. Adresinizi bana bi şekilde yazın size hemen kargolayayım. ( en azından ihtiyacı olan biri kullansın)
Sumeyye35 Bende bir keresinde günü dolmadan almıştım parayla daha sonra yazdırıp kutuyu götürüp parayı geri aldım. Belki eczacı tanış diye vermiştir ama bildiğim kadarıyla kutuyu atmayınca geri ödeme veriyorlar